Mainos

Testiryhmän arvio: Acnicyl-tuotteille 3,2 Helmi-pistettä

Valitsimme testiryhmään 20 tyttöä ja poikaa, jotka kokeilivat Acnicyl-tuotteita kuuden viikon ajan. Testiryhmä arvioi tuotteita Helmi-pisteillä 1-5. Kokonaisarvosanaksi tuli 3,2 Helmi-pistettä. Tuote sai kiitosta muun muassa hellävaraisuudestaan ja tehokkuudestaan. Aknea ei tarvitse hoitaa ihoa rasittavilla tuotteilla.

Testattavana oli Acnicyl CREAM, joka on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Acnicyl CREAM hoitaa ihoa hellästi ja ehkäisee aknea, finnejä, mustapäitä sekä ihon epäpuhtauksia. Lisäksi testaajat kokeilivat saman sarjan puhdistustuotetta Acnicyl Cleanseria.

Kokosimme yhteen testiryhmäläisten vastaukset.

Osa testaajista sai tuotteista niin hyvän avun akneongelmalleen, että iho on nyt sileääkin sileämpi.

Siloposki 24v. :

"5 helmeä. Aivan ihana tuote, jolla minäkin sain vihdoin kasvoni hehkumaan. Ja mikä parasta, niin pieni vaiva, mutta valtava ero aikaisempaan naamaani. Poskeni ovat kuin vauvan pylly, yhtä sileät. Myös selästä lähti finnit samalla voiteella. Ihanaa!! " Siloposki24v

Tepsus:

"Erosi aikaisemmin käyttämistä tuotteista mustapäiden osalta paremmin. Testiaikana mustapäiden synty väheni huomattavasti."

Stiina:

"Iho on sileämpi kuin ennen käyttöä, mutta syväpuhdistavaa vaikutusta en huomannut."

Saga:

"Sai ihon tuntumaan puhtaalta. Kosteusvoide sai ihon tuntumaan pehmeältä. Tuote ei kuivattanut ihoa niin kuin monet muut puhdistustuotteet."

Puhdas ja pehmeä iho

Tuotteet saivat kiitosta hellävaraisuudestaan, tehokkuudestaan ja riittoisuudestaan.

Hm:

"Acnicyl oli ihan perushyvä ihonhoitosarja akneiholle, mitään mullistavaa ei kuitenkaan tapahtunut. Iho rasvoittui pitkälti samaan malliin kuin ennenkin, eivätkä mustapäät ja finnit juurikaan vähentyneet. Tuotteet olivat kuitenkin mukavan hellävaraisia iholle, eivätkä ne myöskään ainakaan pahentaneet iho-ongelmia."

Meea:

"Tuotteet olivat tehokkaita, mutta olisin kaivannut enemmän kosteutusta iholle."

Hm:

Acnicyl oli ihan perushyvä ihonhoitosarja akneiholle, mitään mullistavaa kuitenkaan ei tapahtunut. Iho rasvoittui pitkälti samaan malliin kuin ennenkin, eivätkä mustapäät ja finnit juurikaan vähentyneet. Tuotteet olivat kuitenkin mukavan hellävaraisia iholle, eivätkä ne myöskään ainakaan pahentaneet iho-ongelmia.

el-li.:

Tuotteet eivät taltuttaneet akneani, mutta yksittäisien finnien kuivumista hoitovoide edisti. Uusia kuitenkin tulee saman verran kuin ennenkin. Puhdistusgeeli on tehokas, riittoisa ja hellävarainen.

Puhdistusgeeli jää käyttöön

Osa testaajista ei saanut apua ongelmaansa, mutta nimimerkki Juho pohti, että Acnicylin Acnicyl Cleanser -puhdistusgeelistä voisi olla apua tulevaisuudessakin.

PN:

Tuotteet eivät tehonneet

Juho:

"Acnicyl Cleanser on hieman tavallista parempi kasvojenpuhdistusaine. Sen puhdistusteho on hyvä, lika ja rasva poistuvat hetkessä ja iho jää puhtaan tuntuiseksi. Puhdistusgeeli on hellävarainen iholle, eikä se juurikaan kuivata, mutta iho saattaa välillä hieman punoittaa pesun jälkeen. Puhdistusgeeli on hajusteeton ja helppo levittää kostealle iholle, mutta se ei vaahdotu tarpeeksi, jolloin sitä kuluu enemmän käytössä.

Acnicyl Cream tuotti suuren pettymyksen, sillä sitä on kehuttu paljon, mutta minun tapauksessani tulokset olivat päinvastaisia. Etenkin rasvaiselle epäpuhtaalle iholle se on aivan liian rasvapitoinen ja tukkiva, vaikka akneiholle suunniteltujen tuotteidenhan pitäisi olla mahdollisimman kevyitä. Tuotetta ei voi levittää suurille ihoalueille, koska iho jää erittäin rasvaiseksi ja kiiltäväksi ja ihohuokoset tuntuvat tukkiutuvan, eikä voide edes imeydy kunnolla ihoon.

Kokonaisuudessaan Acnicyl-sarja oli hieman pettymys tai sitten vain odotin siltä liikoja. Tuotteet eivät tuoneet luvattua parannusta, sillä ihoni on lähes yhtä huonossa (välillä oli jopa huonommassa) kunnossa, kuin ennen testijaksoa.

Olen kuitenkin melko tyytyväinen Acnicyl Cleanser -puhdistusgeeliin ja arvelen, että sillä voisi saada parempia tuloksia aikaiseksi yhdistettynä jonkin muun, tehokkaamman aknen hoitotuotteen kanssa."

Tuote vastasi odotuksia

Acnicyl-tuotteet saivat testiryhmäläisiltä mukavan vastaanoton. Acnicyl todisti, että myös akneongelmaan voi käyttää hellävaraisia tuotteita.

Saara:

"Tuote vastasi hyvin odotuksia! Olin yllättynyt tuotteet tehosta, vaikka se ei vaikuttanut yhtään sellaiselta äkäiseltä tuotteelta, joita olen tottunut käyttämään."

Eke:

"Vaikkei akneongelma kokonaan poistunutkaan, oli kuukauden jälkeen testikäytön aloittamisesta selviä merkkejä ihon puhdistumisesta."

Leijonaemo1:

"Helpotti aknea huomattavasti testiajalla."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Acnicyl

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.