Mainos

Testiryhmä antoi arvionsa: Tätä on saatava lisää!

Valitsimme testiryhmään 13 pariskuntaa, jotka saivat kokeiltavakseen Menowell 45+ ja X-Potens Tribulus 500 -tuotteet. Pariskunnat testasivat tuotteita kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen he arvioivat testikokemustaan. Menowell 45+ ja X-Potens Tribulus 500 toivat osalle testaajista lisää puhtia seksielämään. Tuotteilla huomattiin olevan muitakin positiivisia vaikutuksia.

Helmen ja Hankintatukun testiryhmään osallistui 13 yli 40-vuotiasta pariskuntaa. Naiset testasivat Menowell 45+ -tuotetta, joka on tarkoitettu hormonien heilahteluihin aikuiselle naiselle. Miehet puolestaan testasivat X-Potens Tribulus 500:sta, joka lisää mieskuntoa, lihasvoimaa, kestävyyttä sekä yleistä viriliteettiä.

Testiajan jälkeen ryhmäläiset arvioivat tuotteita Helmi-asteikolla 1-5. Yhteisarvosanaksi tuli 2,3 Helmi-pistettä. Tuotteet toivat osalle testaajista avun makuuhuoneen ongelmiin. Tuotteista oli apua myös muun muassa naisten vaihdevuosioireisiin.

Näin pariskunnat kuvailivat testikokemustaan:

Mies 50, nainen 43

Syy hakeutua testiryhmään:

"Mies tuli nopeasti tai erektio oli vähäinen."

Arvio:

Pariskunta huomasi monenlaisia vaikutuksia. Mies huomasi, että mieskunto, seksuaalinen halukkuus ja yhdyntöjen määrä lisääntyivät ja mieliala parani. Lisäksi tuote vaikutti vähän erektion voimakkuuteen ja yhdyntöjen kestoon. Pariskunta viihtyi testiryhmän aikana enemmän toistensa lähellä.

Nainen huomasi, että halukkuus ja seksin tuoma nautinto lisääntyivät. Myös mielialan vaihtelut tasoittuivat ja mielihyvä kasvoi. Nainen sai apua myös vaihdevuosioireisiin.

Pirteämpi olo

Nainen 44, mies 52

Syy hakeutua testiryhmään:

"Halusimme testata auttaisivatko tuotteet antamaan lisäpuhtia ja energiaa sekä jaksamista."

Arvio:

Mies huomasi testiaikana mieskuntonsa, seksuaalisen halukkuutensa, yhdyntöjen määrän, mielialan ja halun olla toisen lähellä lisääntyneen vähän.

Nainen kertoi olon olleen testiaikana pirteämpi. Lisäksi hän huomasi vähän vaikutusta seksuaaliseen halukkuuteen, seksin tuottamaan nautintoon, mielialavaihteluihin, vaihdevuosioireisiin ja haluun olla toisen lähellä.

Lisää nautintoa

Nainen 41, mies 43

Syy hakeutua testiryhmään:

"Tuntui, että tarvitsemme piristystä"

Arvio:

Pariskunta huomasi, että yhdyntöjen määrä lisääntyi vähän testijakson aikana. Myös seksin tuoma nautinto lisääntyi vähän. Pariskunta myös viihtyi toistensa lähellä vähän aiempaa enemmän.

Nainen huomasi lisäksi, että mieli oli tasaisempi tuotteen käytön aikana ja mielialakin kohosi.

Kevättä rinnassa

Mies 46, nainen 42

Syy hakeutua testiryhmään:

"Makuuhuoneen puolella oli ollut melko hiljaista."

Arvio:

Miehen mielestä seksuaalinen halukkuus lisääntyi testiryhmän aikana. "Vähän kevättä rinnassa", mies kirjoitti.

Nainen ei huomannut muutosta. "En huomannut juuri mitään, ellei nyt kauheasti "pinnistä" ja ajattele, että josko sillä nyt olisi jotain vaikutusta. Ei kannattaisi juuri keväällä/kesän korvalla kokeilla tämmöistä, kun yleensä valoisuus tuo muutenkin hiukan lisäenergiaa."

Enemmän seksiä

Nainen 51, mies 49

Syy hakeutua testiryhmään:

"Halu kokeilla ja saada kipinää seksielämään:"

Arvio:

Mies ei huomannut muita vaikutuksia, mutta mieskunto kasvoi testiaikana ja yhdyntöjen määrä lisääntyi. Nainen ei huomannut eroa entiseen.

Virkeyttä purkista

Nainen 41, mies 53

Syy hakeutua testiryhmään:

"Molemmat ovat väsyneitä yhteisenä aikana. Rytmit ovat erilaiset, eikä tee mieli yhtä aikaa. Minä olisin innostunut iltaisin, kun mies on

jo puoliksi unten mailla ja mies taas aamuisin, kun minä olen jo töissä tai pari tuntia aiemmin heränneenä touhuamassa omiani."

Arvio:

Mies ei huomannut tuotteen vaikutusta, mutta nainen sai vähän apua Menowell 45+:sta.

"Ensimmäisten kahden viikon aikana yleinen virkeys ja into ehkä lisääntyivät", nainen kirjoitti.

Läheisyys kasvoi

Nainen 49, mies 49

Syy hakeutua testiryhmään:

"Tuntuu hyvältä tuotteelta, tarvetta olisi!"

Arvio:

Mies ei huomannut muita vaikutuksia, mutta seksuaalinen halukkuus lisääntyi testiaikana vähän. Nainen huomasi seksuaalisen halukkuuden ja seksistä saatavan nautinnon lisääntyvän. Lisäksi halu olla toisen lähellä lisääntyi. Nainen huomasi myös mielialansa kohentuneen ja vaihdevuosi-oireiden helpottuneen vähän.

Mielialan vaihtelut tasoittuivat

Nainen 43, mies 46

Syy hakeutua testiryhmään:

"Naisella ei haluja, miestä painoi väsymys."

Arvio:

Mies oli erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Hän huomasi, että mieskunto, seksuaalinen halukkuus ja yhdyntöjen määrä lisääntyivät, erektion voimakkuus parani ja yhdyntöjen kesto piteni. Lisäksi miehen mieliala parani vähän. Pariskunta viihtyi testiryhmän aikana enemmän toistensa lähellä.

Nainen huomasi, että halukkuus ja yhdyntöjen määrä lisääntyivät. Myös seksin tuoma nautinto lisääntyi vähän. Mielialan vaihtelut tasoittuivat ja mielihyvä kasvoi vähän. Nainen sai apua myös vaihdevuosioireisiin.

Täydet 5 Helmi-pistettä

Nainen 47, mies 45

Syy hakeutua testiryhmään:

"Olimme jo kauan yrittäneet saada potkua peiton alle, mutta olimme niin väsyneitä. Miehellä oli paineita erektion ylläpidossa ja väsymystä."

Arvio:

Mies kehui X-Potens Tribulus 500:n lisänneen muun muassa seksuaalista halukkuutta.

"Yhdyntöjen määrä myös kasvoi, joskus jopa kahteen kertaan päivässä. Tuote vaikutti myös erektion voimakkuuteen. Yhdynnän kesto oli pitkähkö, mutta myös toisinaan lyhyt, sillä olin niin innoissani. Mieliala oli iloisempi ja muutenkin virkeämpi. Läheisyys lisääntyi myös, vaikka seksi ei aina ollut kuviossa. Ja vaimolle sanoin, "tätä on saatava lisää". Kokonaisarvosanaksi täydet 5.

Naisen Menowell sai jopa hieman villiksi.

"Olin tyytyväinen tuotteeseen ja en ainakaan juurikaan vaihdevuosioireita tuntenut. Menowell teki minut pirteäksi ja jaksoin kaikkea paremmin ja teki se hieman villiksikin.

Halukkuus lisääntyi ja yhdyntöjäkin oli enemmän. Nautinto varmasti lisääntyi käytön aikana samoin halu olla lähellä. Usein oli miestä kova ikäväkin, aivan kun suhteen alkuaikana. Mieliala parani ja pikku ongelmat eivät tuntuneet niin isoilta. Haluan jatkaa tuotteen käyttöä ja arvosana on myös minulla täydet 5."

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.