Tesla tarjoaa autoihinsa musiikit kaupan päälle

Tesla ilmoitti lisäävänsä autoihinsa ilmaiseksi musiikkipalvelu Spotifyn mainoksettoman Premium-version. Päivitys tulee myös Suomessa oleviin autoihin.

Tesla on lyönyt hynttyyt yhteen musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn kanssa, kun autonvalmistajan aikaisempi musiikkikumppani Rdio lopetti toimintansa. Uudesta musiikkipalvelusta päästään nauttimaan Euroopassa, Australiassa ja Hong Kongissa, mutta kotimarkkinat eli Yhdysvallat jäävät vielä tämän päivätyksen ulkopuolelle.

Normaalisti Spotify Premium maksaa vajaan 10 euroa kuukaudessa, mutta Teslan omistajat saavat sen jatkossa ilmaiseksi. Autoihin tulevan päivityksen kautta Tesla-kuljettajan ei tarvitse edes kirjautua Spotify-tiliin. Lisäksi kaikki dataliikenne kulkee auton kautta, joten siitäkään ei tule käyttäjälle kuluja.

Spotify-musiikkipalvelu on käytettävissä muissa autoissa esimerkiksi Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmien avulla. Silloin musiikkipalvelua käytetään auton omalta näytöltä, kun tämän sovelluksen sisältävä älypuhelin on kytketty autoon kiinni. Erona kuitenkin on se, että Teslassa Spotifyn käytöstä ei tarvitse maksaa mitään.

Asiasta kertoi muun muassa The Verge.

Lue myös:

    Uusimmat