Terassikausi aukeaa pian: Tämä on tulevan kesän suurin trendi!

Yksi vuoden tärkeimpiä kalustetrendejä on leppoisa oleskelu ja loikoilu. Ulkona elämistä varten ei hankita enää vain ruokailuryhmiä, vaan ulos rakennetaan olohuone, jossa on divaaneja, nojatuoleja ja sohvia.

– Kalusteiden helppohoitoisuus tukee tätä trendiä: pihamaalle voidaan tuoda kokonainen sohvasetti, kun sitä ei tarvitse syksyn tullen raahata sisätiloihin ja yrittää tunkea johonkin varastoon, tuumaa Minna Timonen JYSK:stä.

Vaikka kotipihasta löytyisikin jo kovapuinen ruokailuryhmä, sen seuraksi voi huoletta hankkia täysin erityylisiä polyrottinkisia tai alumiinisia kalusteita. Siinä missä aikaisemmin haluttiin kalusteiden olevan sävy sävyyn ja samaa sarjaa, nyt erilaisia mööpeleitä yhdistellään reippaasti oman maun mukaan.

– Kovapuisen pöydän ympärille sopivat hienosti vaikkapa verkkopunostuolit, ja polyrottinkisen sohvan voi yhdistää lasipöytään. Aikaisemmin erityylisiä kalusteita on yhdistelty huolettomasti pääasiassa kesämökeillä katseilta piilossa, mutta nyt sama trendi näkyy myös kotien pihoissa.

Teemaväri yhtenäistää juhlapihan

Ruokailuryhmät, sohvasetit ja lepotuolit tarjoavat toimivan areenan myös kesän pihajuhlille. Vaihtelevan tyyliset kalusteet tuovat pihan sisustukseen särmää, mutta tarvittaessa pihalle voi helposti luoda myös yhtenäisen ilmeen.

– Juhlapäivää varten voi valita jonkun teemavärin, joka toistuu niin kukkaistutuksissa kuin tekstiileissäkin. Sohvat, divaanit ja muut istuimet voi verhota teemaväriin sopivalla huovalla tai pehmusteilla, ja pöydille levitetään samanlaiset pöytäliinat, neuvoo Timonen.

– Kuten sisätiloissakin, myös ulkona voi valita teemavärin seuraksi jonkin tehostevärin, ja käyttää sitä esimerkiksi kynttilälyhdyissä, kukkamaljakoissa ja koristetyynyissä.

Lähde: Deski

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja