Tempparit-Siirin käytös Jania kohtaan aiheutti kohun – vastaa nyt suorasanaisesti epäilijöille: "En todellakaan lähtenyt eroamaan"

Siirin mukaan välit Janiin ovat nykyään erittäin hyvät.

Temptation Island Suomi -ohjelman 10. kaudelle osallistunut Siiri seisoo ohjelmassa tehtyjen tekojensa ja sanojensa takana. Mediassa on runsaasti puhuttu siitä, kuinka hänen kumppaninsa Jani olisi jäänyt räväkän daamin jalkoihin, ja että Siiri itse olisi ollut suhteessa niin sanottu pahempi osapuoli.

– Jani on niin rauhallisen näköinen ja oloinen, joten on varmasti helppoa ajatella minun olevan se paha tyyppi. Halusin Temppareissakin uskoa loppuun asti siihen, että Janin käytös muuttuu, mutta hänen toimintansa muuttui koko ajan pahemmaksi ja pahemmaksi, Siiri kertoo MTV Uutisille.

Ohjelmassa Siiri kertoo olleensa täysin oma itsensä, mutta hänen mukaansa leikkaustyylillä oli oma osuutensa sen suhteen, millaisena hän näyttäytyi katsojille.

– Ystäväni ovat sanoneet, että näytän ohjelman leikkauksen vuoksi manipuloivalta. Se miten olen elänyt ja tehnyt on kuitenkin aitoa minua. Tarinan kaari on kuitenkin saatu leikkaamisella näyttämään erilaiselta siihen nähden, mitä se todellisuudessa oli.

– Yhtäkkiä näytti siltä, että olisin tehnyt kaikkea pahaa, hän ihmettelee.

Siiri kieltää väitteet siitä, että olisi tehnyt eropäätöksen ennen ohjelmaan lähtemistä. 

– En todellakaan lähtenyt eroamaan. Jos olisin lähtenyt eroamaan, varmin tapa olisi ollut pettää tai rikkoa rajoja itse. Olen niin tarkka luottamukseen liittyvissä asioissa. Siinä mentiin niin monta kertaa rajojen yli, etten pystynyt enää jatkamaan suhdetta.

Siirin mukaan pahinta oli se, että Janin läheisyys liittyi erityisesti sinkku-Roosaan. Toisen naisen vieressä nukkuminen ei kuitenkaan ollut suurin syy eropäätökselle.

– Jos se olisi tapahtunut vain kerran jonkun kanssa, mutta kaikki toiminta liittyi yhteen ja samaan henkilöön. Jos Janin toiminnassa olisi ollut mukana vähänkään useampia henkilöitä, olisi se mennyt yleisesti hauskanpidosta. Siinä oli kuitenkin mukana jo jotain enemmän.

Pariskunta oli Siirin mukaan sopinut, että reissussa saa pitää hauskaa. Kaudella nähtiin muun muassa sinkkumiesten koskettelevan Siiriä, sekä napsivan shotteja tämän vartalolta.

– Bodyshotit on otettu vastaan somessa todella pahalla asenteella. Olen tehnyt samalla tavalla ihan Suomessakin Janin ollessa paikalla. Se on vain hauskan pitoa, koska ne tapahtuivat vain eri henkilöiden kanssa.

Siirin ja Janin iltanuotiolla keskustelun aiheeksi nousivat Janin shortsien olemassaolo. Jani väitti pukeutuneensa kyseisiin housuihin Roosan kanssa nukkuessaan, Siirin mukaan niitä ei miehen jalassa kuitenkaan nähty.

– Näin, että hän valehtelee, joten en voinut hyväksyä sitä noin vain. Sitten se meni sönkkäämiseksi.

Siiri ei kadu mitään, mutta myöntää, että olisi voinut toimia toisinkin. Pariskunnan rajoja hän ei kuitenkaan ole mielestään rikkonut. 

– Kun tiesin, ettei Janin käytös muutu ja suhde tulee jäämään siihen, olisin silti voinut himmailla vähän omaa käytöstäni. Vaikka olin vapautuneesti, en rikkonut mitään rajojamme. Katsojat ovat nähneet asian niin, että olisin  rikkonut. Se on erikoista.

Siiri kuitenkin painottaa, että ex-parin välit ovat hyvin lämpimät, eikä heidän välillään ole eripuraa.

– Olemme nähneet tiiviisti ja puhuneet paljon. Pidän Jania tällä hetkellä sydänystävänäni, jolle voin kertoa kaiken.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja