Temppareista tuttujen Julian ja Esan toinen lapsi syntyi

Temppareista tutut Julia ja Esa ovat nyt kahden lapsen vanhemmat.

Temptation Island Suomi -ohjelman 9. kaudelta tuttujen Julian ja Esan toinen lapsi on syntynyt. Julia kertoo perjantaina 12. huhtikuuta jakamassaan Instagram-tarinapostauksessa, että heidän perheensä on kasvanut pienellä tyttövauvalla.

– Tänään klo 9.29 syntyi meidän pieni prinsessa. Vauva voi hyvin, mä oon kunnossa ja nyt nautitaan toisistamme ihokontaktissa, Julia kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Julia ja Esa kertoivat marraskuussa odottavansa toista yhteistä lastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parin esikoispoika Eino syntyi keskosena syyskuussa 2022. Esa ja Julia avioituivat tammikuussa 2023 Eino-poikansa nimiäisten yhteydessä.

Temptation Island Suomi-sarjan 9. kaudella Henkasta eronnut Julia ja sinkkuna ohjelmaan osallistunut Esa yllättivät katsojat keväällä 2021 paljastamalla Temptation Island Suomi Extrassa seurustelevansa.

– Suhteemme oli hyvä yllätys, kun saimme pidettyä sen niin hyvin piilossa. Extra-jaksossahan se sitten lopulta paljastui, Esa kommentoi joulukuussa 2021 MTV Uutisille.

Kaksikon suhde tuli katsojille yllätyksenä, sillä tv-ruuduille kaksikon kemia ei välittynyt.

– Kaikki ei tule kameroille. Vietin Esan kanssa kyllä aikaa kuvauksissa, mutta sitä ei vain näytetty televisiossa, Julia lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat