Temptation Island -Julia ja Esa rakastuivat kuvauksien viimeisenä päivänä – tämä pieni hetki muutti kaiken

2:00
Muistatko vielä, ketkä kilpailivat Temptation Isladilla vuonna 2019?

Julia ja Esa ovat onnellisesti yhdessä.

Temptation Island Suomi-sarjan 9. kaudella Henkasta eronnut Julia ja sinkkuna ohjelmaan osallistunut Esa yllättivät katsojat keväällä paljastamalla Temptation Island Suomi Extrassa seurustelevansa.

– Suhteemme oli hyvä yllätys, kun saimme pidettyä sen niin hyvin piilossa. Extra-jaksossahan se sitten lopulta paljastui, Esa nauraa MTV Uutisille.

Kaksikon suhde tuli katsojille yllätyksenä, sillä tv-ruuduille kaksikon kemia ei välittynyt.

– Kaikki ei tule kameroille. Vietin Esan kanssa kyllä aikaa kuvauksissa, mutta sitä ei vain näytetty televisiossa, Julia kertoo.

Kauden aikana todistettiin erityisesti Julian koettelemuksia ja tunteiden kirjoa, kun hänen silloinen poikaystävänsä Henkka petti tätä. Niinpä katsojien oli haastavaa aavistella, että tunteet kehittyisivät. Toisin kuitenkin kävi juuri ennen kotiinlähtöä.

– Kun sinkut lähtivät 24h-treffien jälkeen kotiin, halasin Esaa. Silloin välillämme oli pieni hetki, jota kumpikaan ei osannut siinä hetkessä lukea. Katsoimme toisiamme pitkään ja halusimme pussata. Puhuimme siitä myöhemmin ja sovimme, että näemme siviilissäkin, Julia kertaa.

Samassa yhteydessä Julia myöntää, että itki kuvauksista lähtiessään juurikin Esan takia. Ikävää ei tarvinnut kestää kuitenkaan kauaa, sillä alle viikko kotiinpaluun jälkee kaksikko viettikin jo aikaa yhdessä.

– Siitä kaikki sitten lähti. Kaikki olivat todella iloisia puolestamme saatuaan tietää suhteestamme. 

Myös Esan välit Henkkaan olivat hyvät, sillä mies auttoi Juliaa ja Henkkaa molempia muutoissa.

Rakastunut pariskunta listaa haastattelussa mittavan listan ominaisuuksista, joihin toisissaan ihastuivat. 

– Esa on todella iloinen ihminen, se oli ensimmäinen syy miksi ihastuin. Lisäksi hän on fiksu ja tekee hyviä valintoja. Se tuo tasapainoa omaan impulsiiviseen luonteeseeni. Esa on lämmin ihminen ja pitää minusta huolta, Julia listaa.

– Julia on räväkkä ja se kiinnitti oman huomioni. Julia osaa olla myös fiksu ja kiltti ja niin ihana. Hän on täydellinen paketti, Esa kehuu.

Julia ja Esa jännittivät eritoten suhteensa julkistamista sen nopean etenemisen vuoksi. Palaute on kuitenkin ollut positiivista.

– Olimme ehtineet todellisuudessa seurustelemaan jo jonkin aikaa ennen suhteen julkistamista, mutta katsojille näyttäydyin vasta eronneena. Pelkäsin pahaa mollaamista, mutta sellaista ei tullutkaan, Julia iloitsee.

Pariskunta on pitänyt yhtä vajaan vuoden ajan. Sinä aikana kaukosuhteena alkanut suhde on ennättänyt muuttua avoliitoksi.

– Elimme pienen hetken kaukosuhteessa Tampere-Kerava väliä. Tuntuu, että aika on mennyt järkyttävän nopeasti, Esa myöntää.

Kokemustaan Temppareissa Julia kehuukin hyväksi, vaikkei nykyisessä elämäntilanteessaan enää ohjelmaan lähtisikään.

– Jos tietäisin, mitä sillä reissulla tulee käymään, lähtisin uudestaan. Reissu meni omalta osaltani täydellisesti. Sain tietää, että minua oltiin petetty ja pääsin eroon sellaisesta suhteesta. Ja kaiken päälle löysin vielä Esan, Julia iloitsee.

Pariskunta katsoo meneillään olevaa Temptation Island Suomi -kautta - tosin eri silmin. 

– Ohjelma on menny omalta osaltani pilalle. Ei sitä ole enää sama asia katsoa, kun tietää mitä se on todellisuudessa, Esa nauraa.

– Jaksojen käänteet menevät tunteisiin, kun tiedän miten raskasta iltanuotiolla voi olla ja miltä asiat voivat tuntua. Kaikki muuttuu niin henkilökohtaiseksi, Julia tykittää.

Joulua pariskunta aikoo viettää yhdessä, molempien perheiden luona vieraillen. Toistaiseksi suunnitelmat riippuvat vielä ravintola-alalla työskentelevän Julian työvuoroista. 

Tulevaisuuden suunnitelmia pariskunta on jo tehnyt, mutta palava kiire naimisiin heillä ei vielä ole. 

– Odotamme innolla tulevaa. Katsotaan kihloja ja muuta sitten vähän myöhemmin tilanteen mukaan, Esa päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja