Televisiokanava antoi 90 päivää morsiamena -tähdelle potkut rasististen somepostausten vuoksi

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

Televisiokanava TLC kertoi antamassaan lausunnossa lopettaneensa kuvaamisen 90 päivää morsiamena -sarjasta tutun Alina Kozhevnikovan kanssa tämän vanhojen somepostausten vuoksi.

Yhdysvaltalainen televisiokanava TLC antoi 90 päivää morsiamena -sarjasta tutulle Alina Kozhevnikovalle potkut ohjelmistaan sen jälkeen, kun tämän vuonna 2014 julkaisemat rasistiset somepostaukset alkoivat levitä uudelleen.

Kozhevnikova pilkkasi postauksissaan eri rotuja ja uskontoja ja käytti lukuisia kertoja rasistista N-sanaa. Asiasta uutisoivat muun muassa Yahoo! Entertainment ja ET.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

TLC kertoi ET:lle antamassaan lausunnossa, että se on katkaissut kaikki siteensä Kozhevnikovaan, joka esiintyy parhaillaan käynnissä olevalla 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -sarjan viidennellä kaudella.

– TLC lopetti kuvaamisen Alina Kozhevnikovan kanssa sen jälkeen, kun hänen aiemmat sosiaalisen median lausuntonsa paljastuivat äskettäin, lausunnossa sanotaan.

Lausunnon mukaan Kozhevnikova ei tule olemaan mukana tulevassa Tell All -jaksossa, jossa 90 päivää morsiamena -sarjan pariskunnat kertovat kuulumisiaan, eikä häntä tulla näkemään myöskään sarjan tulevilla kausilla. Ensi kuusta alkaen Kozhevnikovaa ei enää näy myöskään 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -sarjassa.

– TLC ei hyväksy rasismia tai minkäänlaista syrjintää, lausunnossa todetaan.

Kozhevnikova ei ole itse kommentoinut potkujaan sarjasta.

Lue myös:

    Uusimmat