90 päivää morsiamena -sarjan pierujaan kaupannut tähti yllättää – liiketoimet toivat naisen elämään lemmen: "Pierupurkit löysivät minulle rakkauden"

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

90 päivää morsiamena -sarjan pierujaan kaupannut Stephanie Matto paljastaa löytäneensä rakkauden.

90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu Stephanie Matto kohautti hiljattain paljastamalla, että oli alkanut tehdä bisnestä kauppaamalla omia purkitettuja pierujaan. Matto kertoi joulukuun puolivälin tienoilla myyneensä noin 175 purkkia 20 ihmiselle, jonka myötä hän tienasi jopa 44 000 euroa viikossa. Liiketoiminta loppui kuitenkin lyhyeen, sillä Matto joutui rajun pierudieettinsä takia vuoden alussa sairaalaan. 

Tyhjin käsin Matto ei kuitenkaan pierubisnestään jättänyt, sillä mojovan tilin lisäksi nainen paljastaa löytäneensä lyhytaikaisen yritystoimintansa kautta rakkauden, kertoo Metro. Matto kertoi hiljattain matkustaneensa lomalle Turks- ja Caicossaarille "erään erityisen ihmisen kanssa". 

– Tavallaan tapasin hänet tämän koko pierupurkkihomman kautta, Matto kertoo. 

– Pääsin lennolleni, istuin bisnesluokassa maski kasvoillani. Henkilö vierelläni vilkuili minua ja yritin näyttää hymyileväni silmilläni, sillä hän ei pystynyt näkemään, että hymyilen. 

Lennon noustua ilmaan Matto tilasi shampanjaa ja oli ottamassa kuvaa itsestään, kun vierellä ollut mies tarjoutui ottamaan Mattosta kuvan paremmasta kulmasta. Kuvan otettuaan mies alkoi pohtia, että Matto näytti hänen mielestään varsin tutulta ja tiedusteli, onko tämä kenties vaikuttaja. 

– Periaatteessa hän tiesi koko tarinan, hän oli seurannut uutisia netistä. Hän tiesi oikein hyvin, että olen "pierutyttö" ja me oikeastaan puhumme pierupurkeista koko ajan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matton mukaan hänen uusi mielitiettynsä on erityisen kiinnostunut kryptovaluutoista, mikä on erityisen mieluisaa Mattolle, joka myy tällä hetkellä pierupurkkeja NFT-muodossa. Mies on Matton mukaan jopa ostanut yhden NFT-pierupurkin häneltä.

Uusi tuttavuus ja Matto ovat naisen mukaan tutustuneet toisiinsa tropiikissa romanttisissa tunnelmissa. 

– Tuntuu siltä, että pierupurkit löysivät minulle rakkauden. Rehellisesti tuntuu siltä, että eläisin hämärän rajamailla nyt, sillä tämä tuntuu epätodelliselta. 

– Olen nyt hänen kanssaan, lähden huomenna ja lennän Los Angelesiin, luulen, että hän saattaa tulla mukaani. 

Matto ilmoitti hiljattain eläköityneensä pierubisneksestä sen jälkeen, kun hän joutui sairaalaan asian takia. Matto kiidätettiin alkuvuodesta ensiapuun voimakkaiden rintakipujen takia, joiden hän pelkäsi olevan sydänkohtauksen oire. 

Useiden testien tuloksena selvisi, että rintakivut johtuivat dieetistä, jota hän noudatti tuottaakseen pieruja. Ruokavalioon sisältyi muun muassa paljon papuja sekä kananmunia, jotka tiettävästi edesauttavat ilmavaivoja. 

– Luulin, että olin saamassa infarktin ja että nämä ovat viimeiset hetkeni. Vedin sen yli, Matto on kommentoinut tapahtunutta. 

Lue myös:

    Uusimmat