Pierujaan kaupannut 90 päivää morsiamena -tähti joutui sairaalaan – erikoinen dieetti päätti bisneksen: "Tiesin, että jokin oli pielessä"

Pierubisneksellä mojovan tilin tehnyt Stephanie Matto joutui sairaalaan voimakkaiden ilmavaivojen takia.

90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu Stephanie Matto kohautti hiljattain ilmoittamalla alkaneensa tehdä tiliä myymällä omia purkitettuja pierujaan. 31-vuotias Matto kertoi tienaavansa jopa 50 000 dollaria eli noin 44 000 euroa viikossa myymällä purkkipierujaan. 

Nyt Matto on kuitenkin ilmoittanut eläköityneensä pierubisneksestä sen jälkeen, kun hän joutui sairaalaan asian takia. Matto kiidätettiin ensiapuun voimakkaiden rintakipujen takia, joiden hän pelkäsi olevan sydänkohtauksen oire. 

Useiden testien tuloksena selvisi, että rintakivut johtuivat dieetistä, jota hän noudatti tuottaakseen pieruja. Ruokavalioon sisältyi muun muassa paljon papuja sekä kananmunia, jotka tiettävästi edesauttavat ilmavaivoja. 

– Luulin, että olin saamassa infarktin ja että nämä ovat viimeiset hetkeni. Vedin sen yli, Matto on kommentoinut tapahtunutta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matto tuotti kertomansa mukaan jopa 50 purkillista pieruja viikoittain. Hän lisäsi ruokavalioonsa proteiinipirtelöt voidakseen taata pierujensa "pistävyyden".

– Eräänä päivänä join kolme proteiinipirtelöä ja söin suuren kulhollisen mustapapukeittoa, Matto kertaa tapahtumia. 

– Tiesin, että jokin oli pielessä sinä iltana, kun makasin sängylläni ja tunsin paineen nousevan mahastani ylöspäin. Hengittäminen oli melko vaikeaa, ja joka kerta kun koitin vetää henkeä, tunsin pistävän tunteen sydämeni ympärillä. Se tietenkin sai minut ahdistumaan entisestään. Soitin ystävälleni kysyäkseni voisiko hän tulla ja viedä minut sairaalaan, koska luulin, että minulla oli sydänkohtaus. 

Matto kertoo, ettei kyseessä kuitenkaan ollut sydänkohtaus, vaan erittäin voimakkaat, ilmavaivoista johtuvat kivut. Hän ei kertomansa mukaan avannut lääkäreille, miksi hän on noudattanut viime aikoina niin radikaalia ruokavaliota. 

– Minua neuvottiin muuttamaan ruokavaliotani sekä ottamaan ilmavaivoihin tarkoitettua lääkettä, mikä hyvin tehokkaasti päätti bisnekseni. 

Nainen päätti perustaa pierubisneksensä kertomansa mukaan saatuaan asiasta useita pyyntöjä. Matton mukaan pierupurkit alkoivat käydä samantien kaupaksi kuin kuumille kiville. 

– Rehellisesti en pystynyt uskomaan sitä kysyntää. Luulen, että monet ihmiset salailevat tätä fetissiä. Aloitin tämän liiketoimen syömällä pääasiassa proteiinimuffinseja, pirtelöjä sekä keitettyjä kananmunia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja