Televisiojuontaja haukkuu Kate Mossin

Brittiläinen televisiojuontaja ei säästele sanojaan puhuessaan malli Kate Mossista. Piers Morganin mielestä myös laulaja Madonnassa on vikaa, Female First uutisoi.

Televisiojuontaja Piers Morganin mielestä malli Kate Moss on katala pieni olento. 46-vuotias journalisti, jolla on oma ohjelma CNN:llä, sanoo vihaavansa Mossia, 38. Supermalli inhoaa niin ikään häntä.

– Hän ei pidä minusta, enkä minä hänestä, Morgan sanoo.

– Kate on kerta kaikkiaan kamala. Mikäli ihmiset tietäisivät minkälainen hän on, he eivät ikinä olisi kiinnostuneita hänestä. Hän on vain pieni, hemoteltu rouva Croydonista. Croydonissa ei ole mitään vikaa – kasvoin lähellä paikkaa. Mutta hän on vain katala pieni olento, Morgan laukoo.

Morgan kritisoi myös toista supertähteä, laulaja Madonnaa.

– Hänen käsivartensa ovat kamalat. Se olisi kuin katsoisi Conan the Barbariania. Hän näyttää barbaarisemmalta kuin koskaan, täysin kroteskilta, Morgan sanoo.

Rankoista sanoistaan huolimatta Morgan ei myönnä inhoavansa kaikkia Hollywood-tähtiä. Hän puhuu kauniisti Gwyneth Paltrowista ja Cameron Diazista.

– Gwyneth on musta hevonen, hauskempi kuin voisi luulla. Kun kysyin häneltä hänen maineestaan, hän kertoi minulle olevansa varautunut, ihastuttava, suloinen ja viaton pieni leidi, paitsi makuuhuoneessa. Cameronin kanssa nauroin kunnolla Oscar-juhlissa. Hän on todella cool tyttö, hyvin hauska, Morgan sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja