Teknavi Mallorcalla: B-sarjan puskurit, ajovalot ja maski uusiksi

Mercedes-Benz järjesti viime viikolla Mallorcalla uudistuneen B-sarjan koeajot. Teknavi oli paikan päällä Espanjanssa hakemassa tuntumaa uutuuteen.

Kasvojenkohotuksen saaneen Mercedeksen B-sarjan erottaa helpoiten uudelleen muotoilluista puskureista, ajovaloista ja maskista. Muutokset ovat varsin pieniä, mutta niiden summana auton kokonaisilme on piristinyt.

Perusajettavuus on vaivaton ja etenkin alustan mukavuus tekee vaikutuksen. Kohtuullisen pehmeästä jousituksesta huolimatta auto ei kallistele mutkaisemmallakaan osuudella. B-sarjalainen taittuu mutkiin ilman ongelmia.

Moottorit ovat pysyneet ennallaan lukuunottamatta B 200 CDI:tä, joka on saanut hieman lisätehoa. Tarjolla on sekä neljä bensiini- ja että dieselmoottoria, maakaasuversio ja uutena lisänä täyssähköversio Electric Drive.

Uudistuneen B-sarjan hinnat julkaistaan marraskuun alussa ja myynti Suomessa alkaa tammikuussa. Sähkömalli Electric Drive saadaan pohjolaan maaliskuussa.

Lue päivitetyn B-sarjan koeajo seuraavasta Teknavin tablet- ja verkkolehden numerosta, joka ilmestyy keskiviikkona 5. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat