Teini otti kantaa vaatekaupan naurettaviin kokoihin – diskoasu sopi paremmin koiralle

2:32
Käytätkö sinäkin vääränkokoisia rintaliivejä? Tästä sen huomaa.

Brittiläinen Callie Conway, 19, julkaisi Twitterissä kuvasarjan, joka osoittaa S-koon vaatteiden istuvan paremmin koiran kuin ihmisen päälle.

Verkkokaupasta voi olla vaikea ostaa oikeankokoisia vaatteita – ja myös tavaroita, kuten Katjan hulvaton peilimoka todistaa. Vääräksi kooksi osoittautuvan asun saapuminen voi tuntua turhauttavalta, etenkin jos sen on ostanut juuri alkavaa matkaa varten.

Tämän sai kokea Callie Conway, joka tilasi Ibizan-lomaansa varten kimaltavan asukokonaisuuden, kertoo The Sun. S-koon glitterhousut, napapaita ja panta kuitenkin osoittautuivat varsin tiukoiksi. Niin tiukoiksi, että asu ei mahtunut Callien päälle.

Sen sijaan diskoparsi puki paremmin hänen Charlotte-koiraansa. Omistaja huomauttaa, ettei eläin myrtyneestä ilmeestään huolimatta kärsinyt pukeutumisesta, vaan pitää asuleikeistä.

Huvittava näky on kerännyt Twitterissä jo 327 000 tykkäystä ja 59 000 uudelleentwiittausta.

Klikkaa kuvat isommaksi tästä.

– Kuolen, kommentoi nimimerkki nicole.

– Se näyttää h*lvetin upealta, morvio kehaisee.

– Tämä on upein asia, jonka olen ikinä nähnyt, Tyler Neill kirjoittaa.

Huono istuvuus on pänninyt vaatteita verkkokaupoista ostaneita ennenkin. Muistatko tämän käsittämättömän pikkumustan? Entä tämä hihattoman miesten topin, joka sai ainakin miehen takapuolen näyttämään hyvältä?

Lähteet: Twitter, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja