Teemu Selänne kommentoi Sirpa Selänteen kohupostausta – some raivostui: "Miksi aikuisen miehen pitää haukkua muita?"

Sirpa Selänne aiheutti kommentillaan eilen kohua sosiaalisessa mediassa.

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne otti eilen kantaa Instagram-tilillään henkilöihin, jotka vastustavat virkavaltaa mielenosoituksissa.

Sirpa viittaa kirjoituksellaan vahvasti ajankohtaisiin mielenilmaisuihin, joissa henkilöt ovat vastustaneet virkavaltaa. Sirpan mukaan heidän omia lapsiansa ei tulla näkemään valtavanlaisissa mielenilmaisuissa. 

– Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan, että se on ok. Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tällaisen käytöksen omilta lapsiltaan, Sirpa tilitti.

Julkaisu herätti paljon kommentteja puolesta ja vastaan. Osa on Sirpan kanssa samaa mieltä, mutta osa antaa tukensa mielenosoittajille.

Nyt lusikkansa soppaan on lyönyt myös Sirpan aviomies Teemu Selänne.

– Hyvä Sippe! Wow..täyden 10:in kirjoitus. Vaikkakin veikkaan, että vassarit ja reppanat ei siitä tykkääkään…, Teemu kirjoitti.

Teemun kommentti aiheutti valtavan somemyrskyn ja siihen on tullut yli sata kommenttia.

– Onko tää just se käytösmalli, jota haluatte lapsille opettaa? Asiallista käytöstä? APUA. Vaikka itselle vassari ei ole haukkumasana, niin sä tulet Teemu selvästi haukkumismielessä käyttämään sitä.

– Miksi aikuisen miehen pitää haukkua muita? Nyt käytöstavat kunniaan ensin vanhemmille. En mitenkään pidä itseäni ressukkana. Sitten, kun aurinko kärventää meidät kuoliaaksi, on aika miettiä miten meni. Nämä nuoret kantavat huolta tästä maapallosta. Ja me aikuiset ei edes osata käyttäytyä.

– Teemu Selänne, siinäpä mallia hyvästä käytöksestä ja muiden ihmisten arvostuksesta, näin olette tainneet opettaa omia lapsianne, ja täällä Sippe sitten huutelee hyvien käytöstapojen perään, kun itse mollaatte teidän mielestänne vääränlaisia ihmisiä ja heidän toimiaan. Välillä kannattaisi teidän molempien vaan olla ihan hiljaa.

Joukossa on myös Teemua tukevia kommentteja.

– Juuri näin Teemu! Arvostan suuresti, kun puhutaan asioista suoraan.

Lue myös:

    Uusimmat