Teemu Selänne julkaisi koskettavan kirjoituksen äitinsä muistolle: "Kaipaan sinua joka päivä"

Teemu Selänne vietti ensimmäistä äitienpäivää Liisa-äitinsä kuoleman jälkeen.

Entinen jääkiekkoilija Teemu Selänne muistelee edesmennyttä äitiään Instagramissa. Selänteen äiti Liisa menehtyi viime kesänä jälkeisiin komplikaatioihin. Hän oli 81-vuotias.

Eilen sunnuntaina julkaistussa kirjoituksessa Selänne kertoo viettävänsä ensimmäistä äitienpäivää ilman äitiään.

Tekstin yhteydessä hän julkaisi kuvia äidistään ja nostalgisen lapsuuskuvan, jossa koko perhe poseeraa.

– Ensimmäinen äitienpäivä ilman sinua. Kaipaan sinua joka päivä. En ole ollut päivääkään ilman surua. Kaipaan hymyäsi, nauruasi, rakkauttasi ja lempeyttäsi. Olen niin kiitollinen kaikesta, mitä olet tehnyt vuokseni. Rakastan sinua niin paljon. Kiitos äiti, Selänne kirjoittaa.

Viime marraskuussa Selänne kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa, että äidin kuolema on ollut hänelle äärimmäisen raskas paikka. Hän totesi, että elämä ei ole ollut äidin menettämisen jälkeen helppoa.

– Tuntuu epätodelliselta ja epäreilulta, kun äidillä olisi ollut vielä niin paljon annettavaa. En usko, että oman äidin menettämisestä pääsee koskaan kokonaan yli. Se on elämäni raskain ja arin asia, ei tämä ole helppoa ollut, Selänne kertoi haastattelussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja