Teemu Pukin siirtohalut puhuttavat paikallisia Norwichissa – "En usko, että on olemassa summaa"

2:02
Teemu Pukin tilanne puhuttaa Norwichissa paikallisia. Suomalaisen lähtöhalut ovat The Athleticin Michael Baileyn mukaan kuitenkin ymmärrettäviä.

Teemu Pukin mahdollinen maisemanvaihto on tulikuuma puheenaihe. Suomalaishyökkääjän tilanne mietityttää paikallisia jalkapalloihmisiä Norwichissa.

Norwichin kausi käynnistyy parin viikon päästä Cardiffin vieraana. Viime vuodet hissijoukkueena nousuja ja putoamisia vuoron perään kokenut seura pelaa tulevalla kaudella jälleen Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Championshipissa.

Teemu Pukki on Norwichin paras maalintekijä ja arvokkain pelaaja. Hänen merkityksensä seuralle on valtava. Jalkapallotoimittaja Michael Bailey kuitenkin ymmärtää suomalaisen lähtöhaluja. Katso Tulosruudun juttu Norwichista pääkuvan videolta!

MTV Urheilu kertoi kesäkuun lopussa, että Pukki haluaa siirron Valioliigaan. Norwich kuitenkin lunasti odotetusti sopimuksessa olleen option. Kyseessä on pattitilanne.

Pukin ja Norwichin välistä sopimusta on jäljellä vielä yksi vuosi. Tilanteesta tekee siirtohalujen kannalta hankalan se, että Pukki on kanarianlinnuille käytännössä korvaamattoman arvokas pelaaja.

Norwichin otteita tarkalla silmällä seuraava The Athleticin jalkapallotoimittaja Michael Bailey uskoo, että seura pitää Pukista kiinni kynsin ja hampain.

– En usko, että on olemassa summaa, jolla Norwich kauppaisi Pukin, Bailey täräyttää.

Pukin kauppaamisesta saatava siirtokorvaus ei yllä mitenkään siihen rahalliseen arvoon, minkä suomalainen tuo seuralle pelatessaan.

– Jos Norwich nousee takaisin Valioliigaan, se on käytännössä sadan miljoonan punnan arvoinen asia. Teemu Pukki tekee tämän mahdolliseksi, Bailey taustoittaa KTP-kasvatin arvoa.

Pukki on paukuttanut kahdella edellisellä Championshipissa pelaamallaan kaudella yhteensä 55 maalia.

– Liian hyvä sille tasolle, Bailey painottaa.

Pukki on noussut Norwichissa kulttipelaajan asemaan. Kärkipelaajan otteita tarkasti seurannut Bailey sanoo, että suomalaisessa on kaikki, mitä kannattaja toivoo.

– Fanit rakastavat häntä. Luonnollisesti he rakastavat Teemun maaleja, mutta myös työmoraalia. Hän on uskomattoman kova tekemään työtä ja lisäksi nöyrä. Älykäs jalkapalloilija. Todellinen kannattajan unelmapelaaja, Bailey päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja