Norwich-luotsilta kysyttiin Teemu Pukin lähtöaikeista: "Sitä hänen agenttinsa tarkoitti"

MTV Urheilun tiedot: Teemu Pukki haluaa jättää Norwichin 5:20
MTV Urheilun Livessä keskusteltiin alkuviikosta Teemu Pukin Norwich-tulevaisuudesta.

Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki pysyy Norwichissa, vakuuttaa jalkapallon Englannin kakkostason eli mestaruussarjan kauteen valmistautuvan Norwichin valmentaja Dean Smith.

Norwich jäi viime kaudella Valioliigan jumboksi ja putosi Englannin mestaruussarjaan. MTV Urheilu kertoi tiistaina, että Pukki haluaa lähteä Norwichista ja pelata Valioliigassa myös ensi kaudella.

Pukin pelaaja-agentti Teemu Turunen totesi MTV:lle, että Pukilla "on halu pelata mahdollisimman korkealla". Pukin leiri käy jatkuvia neuvotteluja Norwichin kanssa mahdollisuudesta siirtyä toiseen seuraan ja ottajia maalitykillä olisi.

Pukki ei ollut perjantaina mukana, kun Norwich voitti harjoitusottelussa pikkuseura Derehamin. Ottelun jälkeen paikallislehti Norwich Evening News uteli tietysti päävalmentaja Smithiltä Pukista, joka on Norwichin suurtähti.

Valmentaja myönsi, että joukkuetta on "trimmattava", mutta Pukki on liian tärkeä mies luovutettavaksi seuran hakiessa pikaista paluuta pääsarjaan.

–  No, (Norwichin keskikenttätähti) Kieran Dowell haluaisi hänkin pelata Valioliigassa. Minä haluaisin valmentaa Valioliigassa. Sitä hänen (Pukin) agenttinsa tarkoitti, luulen niin. Hän (Pukki) pysyy seurassa. Varmasti, Smith sanaili lehdelle.

Pukin sopimus Norwichin kanssa on voimassa kesään 2023. Suomalaishyökkääjä on edustanut Norwichia kesästä 2018 saakka, ja hän on takonut seuralle komeat 78 maalia pelaamissaan 167 ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat