Mainos

Tee itseruskettavan käyttämisestä helppoa - NIVEA SUN Self-Tan Gel

Uusi, vaivatta levittyvä itseruskettava NIVEA SUN Self-Tan Gel on koostumukseltaan geelimäinen ja liukuu siksi iholle unelman kevyesti. Se sopii kaikille ihotyypeille sekä kasvoille että vartalolle.

Tuotteen juju on koostumuksessa, joka levittyy erittäin helposti eikä siksi jätä ikäviä rajoja tai läikkiä ihoon. Ohut geeli on täysin läpinäkyvää. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, joten erillistä vartalovoidetta ei tarvitse käyttää ennen itseruskettavan levittämistä. Kosteuttavat ominaisuudet myös auttavat geeliä imeytymään ihoon tasaisemmin, jolloin rusketuksesta tulee luonnollisen näköinen.

Kaikki NIVEA SUN- itseruskettavat tuotteet saavat tänä keväänä uuden pakkauksen. Uusissa purkeissa on kätevä asteikko, jonka avulla on helppo valita kuinka tumman lopputuloksen haluaa. Entistä selvemmin on myös merkitty, mitkä tuotteista sopivat kasvoille, mitkä vartalolle ja mitkä molemmille.

Kaikkien itseruskettavien tuotteiden tuoksu on nyt myös entistä miellyttävämpi. NIVEA SUN -itseruskettavien tuoteperheeseen kuuluu uuden geelin lisäksi emulsiovoide koko vartalolle ja E-vitamiinia sisältävä kasvovoide.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.