Äiti luuli ikuistaneensa poikansa piirustuksen tatuoinniksi – koominen totuus selvisi ruokapöytäkeskustelussa

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
Katso myös: Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.

Äiti luuli tatuoineensa ihoonsa poikansa tekemän piirustuksen.

Hiljattain TikTokissa jaettiin kertomuksia typerimmistä tatuoinneista. Kärkikahinoissa oli ainakin Leah, jonka ottaman tekstitatuoinnin merkitys muuttui täysin koronapandemian myötä. Myös Marian inspiroivasta hävyttömäksi muuttunut tatuointi ansaitsee maininnan.

TikTokissa on nyt vaihdettu suuntaa, kun käyttäjä @pigeonsandfries pyysi muita käyttäjiä jakamaan merkityksettömimmän tatuointinsa. Erään äidin vastauksesta pyyntöön tuli suoranainen somehitti.

TikTok-käyttäjä @th3victorygarden nostaa omalla videollaan hihaansa paljastaen ihossaan komeilevan piirrosmaisen tatuointinsa.

– Poikani ystävä piirsi tämän. Minä luulin, että poikani piirsi tämän, amerikkalaisäiti tunnustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kiitos hyvistä nauruista"

Tunnustusvideota on katsottu jo yli 350 000 kertaa.

– Mutta tuo on jotenkin parempi tarina kuin se, että poikasi olisi piirtänyt sen. Tuo on hitto ratkiriemukasta, kommentoi eräs. 

– Tuo on hauskinta, mitä olen nähnyt, iloitsi toinen.

– Voi luoja! Sylkäisin juuri kahvini kaikkialle. Kiitos hyvistä nauruista, kiitteli yksi.

Totuus paljastui ruokapöydässä

Myöhemmällä videollaan nainen kertoi, ettei ollut koskaan kertonut kömmähdyksestä pojan kaverin, Kevinin, vanhemmille kielimuurin vuoksi. Nämä kun eivät puhu englantia. Hän kertoi kuulleensa totuuden piirustuksesta erään kerran ruokapöydässä, kun tatuointi oli ollut hänellä jo vuosia.

Tapaukselle nauraneiden iloksi nainen kaivoi vielä arkistoistaan alkuperäisen piirustuksen ja tarkensi, että hänen poikansa ja Kevin olivat työstäneet taideteosta yhdessä, mutta tatuointi on vain Kevinin piirtämästä osuudesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat