Tätä on vaikea katsoa liikuttumatta – Linkin Parkin musiikkivideolla muistellaan koskettavasti Chester Benningtonia

Yhdysvaltalaisyhtye muistaa heinäkuussa kuollutta laulajaansa koskettavalla videolla.

Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington hirttäytyi kotonaan Palos Verdesissä Kaliforniassa 20. heinäkuuta. Bennington oli kuollessaan vain 41-vuotias.

Nyt yhtye on julkaissut One More Light -kappaleeseen tehdyn musiikkivideon, joka on koottu vuosien varrella Benningtonista ja Linkin Parkista kootusta videomateriaalista.

Mukana on paljon materiaalia, jossa hymyilevä Bennington vaikuttaa hyvin elämäniloiselta ja muun muassa pelleilee bändin kiertueella.

One More Light -kappaleen kertosäe:

If they say
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars
It flickers, flickers
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are
Or quicker, quicker
Who cares if one more light goes out?
Well I do

One More Light on mukana samannimisellä, kesäkuussa julkaistulla Linkin Parkin seitsemännellä studioalbumilla.

– One More Light on omistettu niille, jotka ovat menettäneet läheisen ihmisen. Nyt olemme itse niitä ihmisiä, yhtyeen kitaristi ja toinen solisti Mike Shinoda toteaa videon saatesanoissa. 

– Tästä kappaleesta on tullut fanien rakkaudenosoitus yhtyettämme ja rakasta ystäväämme Chesteriä kohtaan. Olemme erittäin kiitollisia emmekä malta odottaa, että tapaamme taas.

Chester Benningtonin muistokonsertti järjestetään Los Angelesin Hollywood Bowlissa 27. lokakuuta 2017. Lavalla nähdään Linkin Parkin jäsenet yhdessä lavalla ensimmäistä kertaa Benningtonin kuoleman jälkeen.

Linkin Park perustettiin vuonna 1996. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Hybrid Theory ilmestyi vuonna 2000.

Chester Bennington oli vuosina 2013–2015 myös Stone Temple Pilots -yhtyeen laulaja. Stone Temple Pilotsin alkuperäinen laulaja Scott Weiland kuoli huumeiden yliannostukseen vuonna 2015.

Katso alla liikuttava One More Light -video.

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat