Tätä Muodin huipulle -finalisteille kuuluu: Vaatteita julkkiksille ja omia mallistoja

Jouluna 2009 ratkenneen Muodin huipulle -ohjelman ensimmäisen kauden jälkeen finalistit ovat sijoittuneet omille paikoilleen suomalaisessa muotimaailmassa.

Katri Niskanen, 24

Ensimmäisen Muodin Huipulle -kilpailun voittajan vuosi on ollut menestyksekäs ja työntäyteinen. Katri on valmistunut Lahden Muotoilu- ja taideinstituutista vaatesuunnittelijaksi ja työskentelee nyt omassa liikkeessään Helsingissä. Katri/n-mallisto on myynnissä Stockmannilla, ja yhteistyö suomalaisten naisartistien Jenni Vartiaisen ja Hanna Pakarisen kanssa on jatkunut.

Parhaillaan suunnittelijan ateljeessa työstyy muun muassa uniikkivaatteita yksityishenkilöille ja kokoelma syksylle 2011.

Mert Otsamo, 19

Muodin Huipulle -finalisti Mert avasi syksyllä 2010 oman showroominsa, ja tekeillä on parhaillaan kesän 2011 mallisto. Mertin syksyn vaatekokoelmaa myydään Helsinki 10 -liikkeessä, ja suunnittelijan asuja on esitelty muun muassa Italian Voguessa.

Lisäksi Mert on suunnitellut myös amerikkalaisartisti Adam Lambertille esiintymisasusteen. Muitakin mielenkiintoisia, kansainvälisiä yhteistyöprojekteja on luvassa.

Maria Jokela, 33

Muodin Huipulle -kilpailun jälkeen Maria on jatkanut työskentelyään mallistonsa Dead Birds & Lionheartin parissa Anni Niemen kanssa. Suunnittelijakaksikko osallistui muun muassa Finnish Catwalk -tapahtumaan tammikuussa 2010.

Suunnitteilla on parhaillaan talven 2011/2012 kokoelma ja merkillä on tuore edustus PR-toimisto D'Oro Mediapalvelussa. Maria työstää samanaikaisesti myös muita projekteja, joissa yhdistyvät rakkaus taiteisiin ja muotiin.

Muodin huipulle -haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja