Tätä emme näe Victorian ja Danielin tekevän juuri koskaan julkisesti – asiantuntija harmissaan: "Olisi raikas tuulahdus"

3:49
Kruununprinsessa Victoria sai prinssinsä 11 vuotta sitten - näin satumainen hääpäivä eteni

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel eivät juuri vaihda julkisia hellyydenosoituksia. Parisuhdeasiantuntija sanoo ruotsalaislehdelle, että toivoisi parin muuttavan linjaansa.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat olleet naimisissa jo 11 vuotta. Parin satumaiset häät kesäkuussa 2010 jäivät monen kuninkaallisfanin mieleen siitä, että päivä oli täynnä tunnetta. Kansa pyyhki silmänurkkiaan, kun tuore hääpari suuteli toisiaan julkisesti heti kirkon portailla – sekä vielä useita kertoja sen jälkeen päivän mittaan.

Hääpäivän jälkeen kruununprinsessaparin ei sen sijaan liiemmin ole nähty vaihtavan julkisia hellyydenosoituksia tai suutelevan.

– Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivät he suutelisi, kun kamerat eivät ole päällä, muistuttaa Svensk Damtidningin haastattelema parisuhdeasiantuntija Eva Rusz.

– Heidän tilanteessaan heidän täytyy elää tietyn roolin mukaisesti, hän muistuttaa.

Asiantuntija muistuttaa, että sillä, ettei puolisolleen voi osoittaa rakkautta milloin tahansa, voi olla myös negatiivisia seurauksia pitkällä aikavälillä. Rusz kuitenkin muistuttaa, että kruununprinsessa Victoria on tottunut hovin protokollaan, sillä häntä on valmisteltu Ruotsin hallitsijaksi lapsesta asti.

– Victoria on kasvanut sen asian kanssa, mutta esimerkiksi Meghan ei voinut sietää sitä, ja voin ymmärtää häntä, hän viittaa Britannian prinssi Harryn puolisoon.

– Uskon myös, että Daniel ymmärtää hovin protokollan hyvin, sillä he seurustelivat vuosia ennen kuin menivät naimisiin.

Rusz sanoo kuitenkin ruotsalaislehdelle, että näkisi mieluusti Victorian ja Danielin rikkovan kirjoittamattomia sääntöjä ja osoittavan hellyyttä julkisesti.

– Olisi todella mielenkiintoista, jos he todella suutelisivat. Se ehkä innostaisi myös ihmisiä, jotka suhtautuvat monarkiaan kielteisesti ja olisi raikas tuulahdus, hän pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja