Tästä naiset haaveilevat: Jos voittaisin...

Veikkauksen asiakkailleen tekemän haavetutkimuksen mukaan naiset haaveilevat taloudellisesta riippumattomuudesta, matkustelusta ja lomailusta.

Galapagossaaret, Australian lämpö ja New Yorkin syke – ne nousevat esiin, kun puheenaiheena on lottovoitto ja se, mitä sillä tekisi.

"Jos voittaisin Lotossa, veisin avomieheni Kuubaan, koska hän haaveilee, että pääsisi joskus käymään siellä."

"Haluaisin käydä jokaisella mantereella, nähdä maailman seitsemän ihmettä eli tehdä jonkinlaisen maailmanympärimatkan."

"Ostaisin maatilan ja ottaisin lampaita ja ponin, tai muuttaisin pysyvästi Välimeren rannalle ja ostaisin sieltä oman talon."

On kuitenkin yksi asia, joka menee vielä matkustelunkin edelle. Haavetutkimukseen vastanneista naisista jopa 86 prosenttia antaisi lottovoiton osuessa omalle kohdalle rahaa myös lapsilleen ja läheisilleen.

"Auttaisin kaikkia lapsiani rahallisesti. Mahdollistaisin nuorimman täyspainoisen opiskelun. Ja auttaisin omaan asuntoon."

"Teettäisin äidilleni tien kesämökille."

Monet naiset lahjoittaisivat rahaa myös hyväntekeväisyyteen

"Lopettaisin palkkatyöt ja osallistuisin hyväntekeväisyyteen talkootyöläisenä eli voisin vapaasti valita, mitä teen ja milloin."

Nettiarvat ja eBingo kiinnostavat myös naisia

Rahapelaajina naiset eivät ole tyypillisesti olleet yhtä innokkaita kuin miehet. Naisten osuus peliasiakkaista on kuitenkin lisääntymässä, mikä on vaikuttanut myös Veikkauksen pelitarjonnan suunnitteluun.

Esimerkiksi veikkaus.fi:n Pelisaliin on pyritty ideoimaan yhä enemmän naisia kiinnostavia pelejä. Tällaisia ovat muun muassa virtuaalisesti raaputettavat nettiarvat sekä syksyllä suureen suosioon ponnahtanut eBingo. Osa eBingon viehätystä perustuu sen yhteydessä olevaan chatiin, jossa voittonumeroita voi jännittää yhdessä muiden bingoajien kanssa.

Yllätysarvonnassa tarjolla musikaalimatka Lontooseen

Miltä kuulostaisi miniloma Lontoossa 4 tähden hotellissa ja liput Mamma Mia -musikaaliin? Jos mukaan saisi vielä jalkapalloa, niin siippakin voisi innostua mukaan. Osallistumalla maaliskuussa Veikkauksen kanta-asiakkaiden Yllätysarvontaan unelmien matka Thamesin rannan metropoliin voi osua kohdalle.

Yllätysarvontaan voivat osallistua kaikki Veikkaus-kortin haltijat. Palkintona arvotaan kaksi jalkapallo- ja musikaalimatkaa kahdelle Lontooseen syyskuussa 2011. Matka sisältää majoituksen 4 tähden hotellissa, otteluliput Valioliigan huippumatsiin ja liput Mamma Mia-musikaaliin.

Veikkaus-kortti on merkki asiakkuudesta. Sillä voit ohjata voittosi haluamallasi tavalla. Kortilla saat lisäksi kuukausittain eritasoisia etuja ja mahdollisuuden päästä tapahtumiin ja paikkoihin, jotka saavat tai ovat saaneet veikkausvoittovaroja tai ovat Veikkauksen yhteistyökumppaneita tapahtumassa.

Arvontaan voi osallistua 1.4. klo 9 saakka osoitteessawww.veikkaus.fi/veikkauskorttiedut. Sivuilta löytyvät myös ohjeet Veikkaus-kortin tilaamiseen.

Kaksi yhden hinnalla elokuviin ja Kiasmaan

Naiset ovat yhä tärkeämpi asiakasryhmä Veikkaukselle. Siksi muun muassa Veikkaus-korttieduissa on nyt tarjolla yhä enemmän naisasiakkaille kohdistettuja etuja, kuten tiistaisin kaksi yhden hinnalla katsomaan kotimaisia elokuvia tai keskiviikkoisin kaksi yhden hinnalla Kiasman Ars-näyttelyyn. Kortinhaltijoiden kesken on myös arvottu lahjakortteja Minna Parikan ja IVANAhelsingin liikkeisiin sekä muotimatka Pariisiin.


Veikkaus-korttiedut on tarkoitettu kaikille Veikkauksen kanta-asiakkaille.

Lue lisää Veikkauksen kanta-asiakkuudesta ja asiakaseduista osoitteestawww.veikkaus.fi/veikkauskorttiedut.


Teksti ja kuvat: Veikkaus

Artikkelissa esiintyvät lainaukset ovat Veikkauksen haavetutkimukseen vastanneiden naisten kommentteja.

Artikkelin tarjoaa: Veikkaus

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja