Tässäkö ovat joulupukin hauskimmat kommellukset? Kerro oma muistosi!

Joulupukki on jouluaaton tähtivieras, eikä kyläily aina suju kommelluksitta: Humalainen hiippalakki tai suoraan naapuriin suuntaava pukki voi vetää lapset hiljaiseksi. Kerro muistosi Koti-osion kyselyssä ja jaa erikoisin pukkimuistosi!

Joulupukki on tärkeä vieras etenkin lapsille, mutta aina ei kyläily mene aivan putkeen.

– Lapset olivat olleet tuhmia koko aaton ja sanoin heille soittavani joulupukille, ettei tänä vuonna tarvitsekaan tulla meille, sillä täällä on vain tuhmia lapsia. Kun ilta lähestyi lapset odottivat nenä lasissa, mutta naapurin vuokrapukki tulikin kadullemme ennen meille soitettua pukkia – niinpä mies ohitti talomme ja meni suoraan naapuriin. Siinä oli lapsilla itkussa pidättelemistä, Pirjo kertoo.

Myös liikaa illasta nauttinut joulupukki voi olla ikimuistoinen, eikä aina niin hyvällä tavalla.

– Pukki oli saanut jokaisessa paikassa pienen jouluryypyn ja meille saapuessaan oli jo aikamoisessa tuiskeessa. Kyllä ärsytti, sillä lapset olivat odottaneet vierailua koko illan ja olimme tietysti myös maksaneet siitä, muistelee Jouko.

Millainen on sinun pukkimuistosi? Osallistu Kodin kyselyyn ja kerro muistostasi lisää äänestyksen jälkeen: Kun olet äänestänyt, klikkaa "Näytä perustelut" ja sen jälkeen "Kirjoita perustelu" keltaisen huutomerkin luota!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja