Tässä piilopirtissä Bruce Springsteen loi "Born to Run" -albumin!

Suomessa 31.7. konsertoinut maailmankuulu muusikko Bruce "Pomo" Springsteen on ilmeisesti muusikko, joka luomisen tuskassa ollessaan kaipaa täydellistä rauhaa ja eristystä.

25. elokuuta vuonna 1975 julkaistu Born to Run -albumi on yksi Bruce Springsteenin uran suosituimmista tallenteista, ja miehen "tosifanit" ovatkin nimenneet sen kaikkien aikojen parhaaksi albumiksi. Albumilta löytyvät muun muassa nimikkosingle "Born to Run" sekä kestohitti "Thunder Road".

Muusikko työsti kolmatta albumiaan vuosina 1974–1975, jolloin hän ostikin Yhdysvaltain New Jerseyssä sijaitsevan, melko vaatimattoman näköisen piilopirtin. Ostoksen taustalla oli ilmeisesti halu saada täysi työskentelyrauha uudelle mestariteokselle.

Täydellinen kesämökki

Kun albumi saatiin valmiiksi, Springsteen luopui kaksi huonetta käsittävästä New Jerseyn Long Branchilla sijaitsevasta mökistä. Mökki oli viimeeksi kaupan vuonna 2009, jolloin ostaja ja mahdollinen Bruce-fani saikin pulittaa mökistä huimat 281 000 euroa.

Kiinteistönvälittäjä Susan McLaughlin kehuu mökkiä:

– Mökillä on loistavat mahdollisuudet kesänviettopaikaksi. Se on täydellinen kaikille, jotka haluavat oman rauhaisan, mutta rantaa lähellä olevan majapaikan.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Splash, Lehtikuva
Lähde: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja