Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -tanssinopettajat! Mukana kaksi uutta nimeä ja kaksi ohjelmaan paluun tekevää

Jorma Uotinen nähdään jälleen TTK-tuomarina – kertoo nyt, miten voi aivoinfarktin jälkeen 5:07
Jorma Uotinen nähdään jälleen TTK-tuomarina – kertoo nyt, miten voi aivoinfarktin jälkeen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. tuotantokaudella nähdään 11 tanssinopettajaa tähtioppilaineen. Tanssinopettajista kaksi on täysin uutta, kaksi ohjelmaan paluun tekevää ja loput entuudestaan tuttuja katsojien suosikkiopettajia.

Tanssisyksy alkaa MTV:llä jälleen, kun Tanssii Tähtien Kanssa hurmaa suomalaisten sydämet jo kuudettatoista kertaa. 

Ohjelman syyskuussa käynnistyvällä kaudella nähdään yhteensä 11 tanssinopettajaa: Saana Akiola, Katri Mäkinen, Kerttu Nieminen, Anssi Heikkilä, Sami Helenius,Marko Keränen, Matti Puro, opettajaksi palaavat Claudia Ketonen ja Kia Lehmuskoski sekä uusina opettajina TTK-parketilla debytoivat Henri Tanner ja Valtteri Palin

Kauden aikana opettajilta vaaditaan tanssitaidon lisäksi persoonaa ja opetustaitoja, kun TTK:ssa tanssitaan haasteesta toiseen sunnuntai-iltojen livelähetyksissä. Tähtiparien viikkoarkea TTK-saleilla ja suorissa lähetyksissä seurataan läpi kauden myös Tanssikupla-ohjelmassa.

Tutustu uusiin tähtiopettajiin:

Henri Tanner, 35
Kotkasta kotoisin oleva, nykyisin espoolaistunut Henkka on tanssinut yli 20 vuotta ja vaikuttanut kilpatanssimaailmassa myös kulissien takana opettajana ja koreografina. 

Vaikka Henkan ensimmäiset tanssitunnit olivatkin jo 5-vuotiaana, puri tanssin kipinä vasta vuosia myöhemmin – mutta veikin sitten täysin mukanaan. 

Vuodesta 1999 Henri tanssi Kotkan Hyrrien riveissä ja lopulta aina SM-tasolla asti Suomen kilpatanssimaajoukkueessa. Myöhemmin Henkka opiskeli tanssinopettajan ammattilaistutkinnon ja on sittemmin lopettanut kilpauransa.

Henkka on saanut seurata TTK:n menoa myös yllättävän läheltä, sillä nyt neljättä vuotta tähtiopettajana jatkava – myös Kotkan poika – Anssi Heikkilä on miehen parhaita ystäviä. Eli onko luvassa kilpailu myös ystävien kesken?

"Totta kai", kuuluu nopea ja ytimekäs vastaus, mutta samaan hengenvetoon Henkka toteaa kyseessä olevan lähes veljellistä kisailua. Anssia hän kuvailee kovan luokan ammattilaiseksi, joka on hauska kohdata myös tällä kilpaparketilla.

Tanssin lisäksi Henkka vaikuttaa yritysmaailmassa ja tietenkin kotona kolmen pienen lapsen isänä. Tanssissa Henkan motto on "asenne ratkaisee", joka sopiikin kuin nenä päähän miehen ensimmäisen oppilaan kanssa. 

Henkka uskoo, että oppilaan räväkkä ja vahva persoona sopii hyvin yhteen omansa kanssa, ja luvassa on varmasti hilpeää heittäytymistä sekä vapaata pudotusta tanssin pyörteisiin. 

Opettajana Henkka uskoo vahvuutensa olevan ennen kaikkea kokonaisuuksien hyvä hahmottaminen ja hallinta sekä kyky pilkkoa haasteet sopiviksi paloiksi oppilaalle opittavaksi.

Valtteri Palin, 25
Valtteri Palin on turkulainen, intohimoinen tanssija ja tanssinopettaja. Tanssin ohella Valtteri opiskelee Turun ammatikorkeakoulussa myyntiä ja työskentelee lisäksi asiakaspalvelutehtävissä. Vapaa-aikaansa hän viettää mieluiten läheistensä seurassa.

Valtteri aloitti tanssiharrastuksen ala-asteikäisenä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman innoittamana. 

Tavoitteellinen tanssi- ja kilpaura kesti 12 vuotta, jonka jälkeen Valtteri on keskittynyt kehittämään itseään niin opettajana, tanssijana kuin esiintyjänäkin. Valtterin on voinut nähdä myös musiikki- ja tanssivideoilla sekä näytöksissä.

Valtteri on iloinen ja mukaansatempaava persoona, jolla riittää ideoita koreografiointiin ja visioita show'n eloon herättämiseksi. 

Persoonallinen ja inspiroiva ote opettamiseen ovatkin Valtterin ehdottomia vahvuuksia. Valtteri pyrkii löytämään myös oppilaan vahvuudet ja näyttämään ne parhaassa mahdollisessa valossa.

Ensimmäisestä TTK-oppilaastaan Valtteri on innoissaan. Energinen ja helposti heittäytyvä oppilas on tuoreen TTK-opettajan unelma.

Oppilaan ehdoton vahvuus on itseluottamus ja pettämätön motivaatio uuden oppimiseen. Odotan ohjelman alkua malttamattomana ja uskon, että yhdessä työskentelymme tulee olemaan antoisaa molemmille. Kohta päästäänkin jo tositoimiin ja nähdään, millaisia tuloksia yhteistyömme tuottaa.

Uudet tähtioppilaat paljastetaan torstaina 10. elokuuta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. tuotantokauden lehdistötilaisuudessa ja MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa syyskuussa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat