Nyt se on varmaa! Jorma Uotinen nähdään jälleen TTK-tuomarina – kertoo nyt elämästään aivoinfarktin jälkeen

Jorma Uotinen nähdään jälleen TTK-tuomarina – kertoo nyt, miten voi aivoinfarktin jälkeen 5:07
Videolla Jorma Uotinen kertoo, kuinka paljon tuomarit keskustelevat esityksistä keskenään ennen suoraa lähetystä.

Jorma Uotinen on ollut alusta asti mukana Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina.

Tanssija ja koreografi Jorma Uotinen on ollut tuomarina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien, ja hän on mukana myös tulevana syksynä. Uotinen lähtee jälleen ilolla mukaan suosikkiohjelmaan.

– Tämähän on ollut ihan mahtavaa saada olla alusta lähtien mukana tässä ja vielä kelpaa, Uotinen iloitsi. 

Suosikkiohjelman ensimmäinen tuotantokausi esitettiin MTV:llä keväällä vuonna 2006. Ohjelma on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä, joten Uotisen mukaan osallistujat tietävät tarkkaan, mihin lähtevät mukaan ja ovat sitoutuneita. 

– Kukaan ei lähde vitsinä mukaan, vaan että nyt mennään oikein ahkerasti opettelemaan tanssimista. On ihana nähdä niiden onnistumisen hetkiä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman osallistujat ovat tarkoin varjeltu salaisuus ja heidät paljastetaan vasta lähempänä ohjelman alkua. Tänä vuonna tähtioppilaat julkaistaan 10. elokuuta.

– Minä odotan aina sitä julkistuspäivää, en tiedä koskaan ennalta, ketä on mukana. En haluakaan tietää ennalta, se täytyy tulla minulle yllätyksenä. 

Uotinen sai aivoinfarktin maaliskuussa ja hän kertoi HS:lle vakavan sairauskohtauksen iskeneen ilman varoitusmerkkejä ja olleen dramaattinen ja pysäyttävä kokemus. Nyt Uotinen kertoo voinnistaan MTV Uutisille.

– Voin oikein mainiosti, sanon kaikille, että riittävän hyvin. Minulla on vähän sellainen leveäraiteinen kävely, mutta oikein hyvin kaikki toimii. Se on mennyttä ja nyt katsotaan eteenpäin. 

Uotinen kertoo MTV Uutisille, että dramaattinen tapahtuma säikäytti.

–  Minulla on ikää 72 vuotta, en ole mikään nuorukainen. Voin sanoa kiitollisena, että olen vielä elossa. 

Yllä olevalla videolla Uotinen kertoo, kuinka paljon tuomarit keskustelevat esityksistä keskenään ennen suoraa lähetystä.

MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin – luvassa tuttuja suosikkeja ja uutuuksia 12:50
MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin - Ensitreffit alttarilla -ohjelman eräs muutos herätti keskustelua: "Meillä on nyt iso ongelma"

Lue myös:

    Uusimmat