Helena Ahti-Hallberg paljastaa erään TTK-hetken, joka on jäänyt hänelle vahvasti mieleen: "Se oli jotain uskomatonta"

Helena Ahti-Hallberg paljastaa erään TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen 2:00
Helena Ahti-Hallberg kommentoi, tuleeko tuomareiden kesken joskus tiukkoja keskusteluita

Helena Ahti-Hallberg nähdään jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina.

Helena Ahti-Hallberg nähdään jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina yhdessä Jorma Uotisen ja Jukka Haapalaisen kanssa. Ahti-Hallberg myöntää, että joka vuosi on aina yhtä kivaa olla mukana tanssiohjelmassa.

– Tämä on niin hyvän mielen ohjelma ja me pystymme tuottaa iloa ja yhdistää perheitä, niin mikäs sen parempaa.

Ahti-Hallberg aloitti aikoinaan TTK-uransa tanssiparketilta, kun hän toimi kahtena tuotantokautena tähtioppilaan opettajana.

– Opettajan rooli on jännittävä, koska ei tiedä, milloin tippuu. Tuomarina on ihan varma juttu, että saan olla mukana ihan loppuun asti kautta ja se on tietysti kauhean kiva, eikä tarvitse erikoisesti sunnuntaipäiviä stressata. 

Tanssituomarit näkevät tähtiparien esitykset vasta sunnuntaina ennen suoraa lähetystä. 

– Sen jälkeen pidämme pienen keskustelun, mitä kukin tykkäsi. On hirveän tärkeä, että saamme onneksi säilyttää omat mielipiteemme ja seistä niiden takana. 

Ahti-Hallbergille on jäänyt joka vuodelta mieleen useampia tansseja tai tanssijoita. Ahti-Hallbergille pienet onnistumiset ovat niitä hetkiä, joista hän aina iloitsee. Eräs onnistumisen hetki on jäänyt erityisesti mieleen.

– Muistan ihan alkuajoilta Wilson Kirwan samba. Se oli kyllä jotain ihan uskomatonta, koska hän oli kerännyt tosi pohjapisteitä koko ajan ja sitten yhtäkkiä tuli samba. Olin ihan vaikuttunut siitä lantion rytmistä kehossa.

Ahti-Hallberg kommentoi yllä olevalla videolla, tuleeko tuomareiden kesken joskus tiukkoja keskusteluita esityksistä.

Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen kertovat, kuka TTK-tähtioppilas on jäänyt erityisesti mieleen vuosien aikana 4:00
Muistatko vielä? Helena Ahti-Hallberg oli tähtiopettajana ensimmäisellä TTK-kaudella – näin hän muistelee lähetystä

MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin – luvassa tuttuja suosikkeja ja uutuuksia 12:50
Ensitreffit alttarilla -ohjelman esitysaikataulussa merkittävä muutos – viihderaati järkyttyi: "Meillä on nyt iso ongelma"

Lue myös:

    Uusimmat