Mainos

Tässä ovat parhaiten tienanneet naiset – kärjessä yrityksen omistaja, johtaja ja aatelinen

Suomen kovatuloisimmat 15 ihmistä ovat kaikki miehiä eikä ainutkaan nainen yllä yli 10 miljoonan euron tuloihin.

Suomen 16. parhaiten tienannut on kuitenkin nainen. Reetta Kaukinen kuului turkulaisen it-yrityksen Tietokeskus-konsernin johtoon ja rikastui, kun yrityksen enemmistöosuus myytiin Vaaka Partnersille.

Kaukisen ansiotulo oli vain 47 700 euroa, mutta pääomatulo ylsi 9 427 200 euroon, eli kokonaistuloksi tuli 9 474 900 euroa.

Kaukinen on yrityskauppoiuneen ainoa nainen, joka yltää kahdenkymmenen rikkaimman listalle. Seuraavaksi rikkain nainen on Suomen 26. rikkain Marja Aarnio-Isohanni Uudeltamaalta.

2:54

Aarnio-Isohanni on palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille tarjoavan Esperi Care -yrityksen toimitusjohtaja. Hänen kokonaistulonsa ovat 5 755 400 euroa.

Suomen kolmanneksi rikkain nainen ja 28. rikkain ihminen kuuluu Furuhjelmin aatelissukuun.

Christine Louise Helene Furuhjelm on Honkolan kartanon omistaja. Vuonna 2016 kartanon osti samaan sukuun kuuluva Robert Furuhjelm, joka on pääomasijoittaja ja Nordic Capitalin osakas.

Christine Furuhjelmin ansiotulot olivat 56 883 euroa, pääomatulo 5 510 933 euroa ja kokonaistulo 5 567 816 euroa. Hän oli myös parhaiten tienaavien naisten listalla ainoa, joka joutui maksamaan tuloistaan merkittävät 252 250 euron mätkyt.

Sadasta parhaiten tienanneesta naisia oli viime vuonna 13.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja