Tässä ovat parhaiten palkatut supermallit

Maailman parhaiten palkatut huippumallit on nimetty, uutisoi starpulse.com-sivusto. Listan kärkeen ylsi jälleen kerran brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen. Kaunottaren tilipussia ei ole hoikentanut edes raskaus. Bündchen oli raskaana lähes koko viime vuoden.

Brasilialaisjuuret omaava huippumalli tuli äidiksi viime joulukuussa. Bündchen sai Benjamin-pojan yhdessä jalkapallotähti Tom Bradyn kanssa.

Kaunotar on kertonut avoimesti, että äitiys on hänen elämässään tärkeimmällä sijalla. Tämä ei ole pienentänyt Bündchenin tilipussia. Hän on yhä catwalkkien halutuin malli, ja tienasi viime vuonna 25 miljoonaa dollaria raskaudestaan huolimatta.

Heidi Klum on toiseksi rikkain malli. Hän tienasi 16 miljoonaa dollaria mainoskampanjoilla ja tv-työstään Muodin huipulle -sarjan tuomarina.

Kuva: Getty Images

Kate Moss tienasi viime vuonna kolmanneksi eniten. 9 miljoonan tienestit tulivat pääosin Mossin menestyneen Topshop-vaatemalliston ja uuden parfyymin avulla.

Photo by Mark Mainz/Getty Images

Charley Gallay/Getty Images

Kuva: Victoria's Secret

Top 10:een kuuluivat myös brasialalainen Adriana Lima, Orlando Bloomin ex Miranda Kerr ja hollantilaiskaunotar Doutzen Kroes.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.starpulse.com

Kuvat: Getty Images, Victoria's Secret

Lue myös:

    Uusimmat