Tässä ovat äitienpäivän hittituotteet

Gigantti veikkaa ennakkomyynnin perusteella, että lukitsematon iPhone on yksi tämän kevään kovimmista hiteistä. Elektronisista uutuustuotteista kiinnostavimpia ovat henkilökohtaiset hälyttimet, joilla äiti pitää niin kassistaan kuin itsestäänkin huolta.

Lukitsematon iPhone on Gigantin veikkaus tämän kevään äitienpäivähitiksi, sillä juuri kauppoihin saapunut tuote on myynyt hyvin jo ennakkoon.

Kevään uutuustuotteissa on uusia, erityisesti naisille suunnattuja turvahälyttimiä käsilaukkuihin ja ulko-oveen. Ila Dusk -turvahälyttimistä löytyy niin avaimenperään kiinnitettävä, hieman korumainen hälytin kuin laukkukoukkuna toimivakin versio. Pieni, kiilamainen ovihälytin tuo turvaa kotona ja matkoilla.

Pelipuolelta suosikkeja ovat erilaiset kuntoilu- ja tanssipelit, joiden avulla voi harrastaa hikiliikuntaa omassa olohuoneessa.

– Suosituimpia ovat Zumba Fitness, My Fitness Coach Club, Dance Centrall ja Just Dance 2, Gigantista kerrotaan.

Myös äitienpäivän perinteiset suosikit jatkavat hittilistan kärjessä, esimerkiksi erilaiset selänhierontalaitteet ja kauneudenhoitovälineet, kuten kihartimet ja ladyshaver-tuotteet ovat suosittuja.

Kuvat: Lehtikuva

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja