Tässä on Jennifer Anistonin upean vartalon salaisuus!

Jennifer Aniston pysyy solakkana roskaruokaa välttäen ja vakuuttaa, ettei hänen tarvitse noudattaa minkäänlaista tiukkaa ruokavaliota.

Kaameat pomot -elokuvan tähti Jennifer Aniston, 42, ei noudata mitään tiettyä, tiukkaa ruokavaliota pitääkseen upean vartalonsa kunnossa. Hän vain välttää roskaruokien syömistä.

– En ole koskaan ollut fanaattinen syömisen suhteen. Olen todennut, että pystyn pysymään hyvässä kunnossa välttämällä roskaruokaa ja syöden terveellisesti ja juosten tai treenaten säännöllisesti samaan aikaan. Muuta reseptiä minulla ei ole, Aniston kertoo.

Anistonin lempiharrastus on jooga ja hän kuntoilee päivittäin, koska tuntee itsensä energisemmäksi treenaamisen jälkeen.

– Rakastan joogaa. Minulla on enemmän energiaa, jos voin kuntoilla 20 minuuttia joka päivä. Jos liikun tarpeeksi, voin syödä mitä haluan, eikä minun tarvitse murehtia painoani tai ulkonäköäni. Jos saan pari kiloa lisää, syön vain enemmän kalaa ja salaatteja viikon ajan ja kuntoilen neljästä viiteen kertaan viikossa tavallisen kahden tai kolmen kerran sijaan. Tärkeää on säilyttää terveelliset rutiinit. Yritän olla huolehtimatta tai stressaamatta asioista, haluan vain elää elämääni, Aniston sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: WireImage/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja