Tässä on Huawein uusi honor 7 -kännykkä: Myyntiin heti tänään

Huawei on esitellyt uuden honor 7 -älypuhelimensa.


Honor 7 on pakattu kovatasoisilla ominaisuuksilla. Kännykästä löytyy mm. kahdeksanydinprosessori, sormenjälkitunnistin, 5,2-tuumainen näyttö ja 20 megapikselin takakamera.

Honor 7:ssä on metallinen, keraamisella pinnoitteella varustettu kuori. 

Takakameran alle sijoittuvaa sormenjälkitunnistinta voi käyttää muun muassa puheluiden pikavastaamiseen, tiedostojen salaamiseen, sekä kuvien ottamiseen ilman, että puhelinta tarvitsee erikseen aktivoida.  

RAM-muistia on kunnioitettavat 3Gt ja ROM-muistia 16Gt. 

Yhtiön mukaan kännykkään sijoitettu kaksoisantenni auttaa puhelinta löytämään verkon jopa 80 prosenttia tavallisia puhelimia nopeammin. 

Puhelimessa on 3100 mAh:n akku sekä pikalataustoiminto. Huawein mukaan pikalataustoiminnon ansiosta jo viiden minuutin latauksella puhelimella voi puhua jopa tunnin. 

Honor 7:ssä on sijoitettu puhelimen vasemmalle sivulle sijoittuva lisäpainike, johon käyttäjä voi yhdistää haluamiaan toimintoja.

Puhelimessa on myös äänitoiminto, jonka avulla puhelin vastaa kun se tunnistaa muistiinsa tallennetun tervehdyksen tai sanonnan. Puhelin ilmoittaa soitollaan sijaintinsa, jos sen omistaja kutsuu sitä. 

Infrapunatoiminnon avulla puhelinta voi käyttää vaikkapa television kaukosäätimenä. 

Puhelimen edessä 8 megapikselin kamera. 

Honor 7:n myynti alkaa Suomessa tänään. Värivaihtoehtoja on kaksi: Mystery Gray ja Fantasy Silver. 

Honor 7:n suositushinta on 399 euroa ja täkynä laitteessa on kolmen vuoden takuu.

Lue myös:

    Uusimmat