Tässä älypuhelimessa on 18 000 milliampeeritunnin jättiakku ja yhteensä viisi kameraa

Energizer on kertonut uudesta Power Max P18K Pop -älypuhelimestaan, jota yhtiö esittelee kuun lopulla Mobile World Congressissa. Älypuhelimen todellinen erikoisuus on sen jättimäinen 18 000 milliampeeritunnin akku.

Valtava akku tarjoaa eittämättä erinomaisen akunkeston. Energizer kertoo tiedotteessaan, että yhdellä latauksella voi puhua 90 tuntia puhelimessa, kuunnella musiikkia 100 tuntia ja katsella videoita 48 tuntia. Älypuhelimen valmiusajaksi kerrotaan 50 päivää ja akku tukee pikalatausta – joskin näin suuren akun lataaminen kestää silti melko pitkään.

P18K Pop -puhelimessa on myös viisi kameraa: kaksi edessä ja kolme takana. Etukamera nousevat tarvittaessa rungosta ulos, joten näyttölovea puhelimessa ei ole. 16 megapikselin pääetukameran apuna on 2 megapikselin kamera.

Laitteen takapuolella on taasn 12 + 5 + 2 megapikselin kolmoiskamera.

Energizerin uutuudessa on 6,2 tuuman Full HD+ -näyttö, joka peittää lähes kokonaan laitteen etupuolen. P18K Popissa on MediaTekin Helio P70 -järjestelmäpiiri, kuusi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Valitettavasti Energizer ei ole kertonut uutuutensa paksuutta tai painoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja