Tarvitaanko tätä todella? Marketin hyllyltä löytynyt intiimituote hämmentää: "Yksi niitä asioita, joita ostaa 'vinkkinä' jollekin"

Brittimies hämmentyi törmättyään kaupassa erikoiseen hygieniatuotteeseen.

Intiimihygienia on tärkeä osa onnistuneita seksileikkejä, mutta eräs mies törmäsi kaupassa tuotteeseen, jonka tarpeellisuuden hän kyseenalaistaa.

Brittimies Dean Murray julkaisi Twitterissä kuvan Boners (suom. seisokit) -merkkisestä, supermarketin intiimituotehyllystä löytyneestä suihkeesta, jonka nimi kertoo täsmälleen, mihin käyttöön se on tarkoitettu.

Penis Cleaner - eli Peniksen puhdistaja -niminen tuote hämmensi Deania.

– Voi luoja, mikä vika on saippuassa ja vedessä ja pienessä lorauksessa sitruunamehua? Onko tämä jotain sellaista, jota te herrasmiehet aiotte kokeilla? Dean kyseli twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tehty seksileikkeihin"

"En voi kuin ajatella, että tämä on yksi niitä asioita, joita ostaa "vinkkinä" jollekin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka tuote vaikuttaa käsittämättömältä, se on oikea tuote, jota voi tilata omiin puhdistustarpeisiin myös Amazonista. 

Raikkaan tunteen lupaavan tuotteen kerrotaan olevan "erityisesti tehty seksileikkeihin, jotka vaativat puhdasta alkua ja loppua."

Tuote herätti Twitterissä lähinnä hilpeyttä – sekä uteliaisuutta siitä, miltä se oikeastaan tuoksuu.

"Se on selvästi tarkoitettu erityisen haisevalle, eltaantuneelle penikselle.  Tai hyväuskoisille ihmisille, jotka ajattelevat peniksensä hyötyvän erityissaippuasta. Markkinointia."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olisi pitänyt lisätä vastuuvapauslauseke..."

Deanin kommentti sitruunamehusta sai monet irvailemaan, joten mies joutui selventämään sen vitsiksi.

"Minun olisi pitänyt lisätä vastuuvapauslauseke siitä, etten oikeasti käytä sitruunamehua pikku kenraaliini... Olisin voinut yhtä hyvin sanoa käyttäväni Swarfega-puhdistusainetta ja teräsharjaa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: LADBible, The Sun, Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat