Miehen penis murtui kesken seksin: ”Jos olet koskaan kokenut sellaista kipua..."

Mies, jonka penis murtui seksiaktin aikana, kuvailee kokemaansa kipua numerolla 11 asteikolla 1–10.

Yllä olevalla videolla pohditaan seksin yleisintä ongelmaa.

Ross Asdourianin, 32, penis vahingoittui pahoin seksionnettomuudessa noin kolme vuotta sitten.

Newyorkilaismies kertoi tarinansa australialaisessa Kyle and Jackie O -radio-ohjelmassa mainostaessaan onnettomuudesta kirjoittamaansa humoristista Broken Bananah -kirjaansa, kertoo Mirror.

Asdourian kertoo harrastaneensa seksikumppaninsa kanssa seksiä takaapäin-asennossa Manhattanin asunnossaan, kun jotain kamalaa tapahtui.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tulin ulos ja menin takaisin sisään, ja teimme sen molemmat yhtä suurella, mutta vastakkaisella voimalla, ja vedin hudin, ja sen johdosta kuului hyvin kuuluva "poksahdus", mies selitti.

"En oikestaan huutanut"

Naisjuontaja Jackien pyytäessä miestä kuvailemaan kipuaan asteikolla 1–10 Asdourian vastaa 11.

– En oikeastaan huutanut, koska jos olet koskaan kokenut sellaista todellista kipua, (tiedät, että) et oikeastaan päästä juurikaan ääntä, jotain ääntä tulee ulos sinusta, mutta se ei ole jatkuvaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies ryntäsi pois sängystä ja kävi napsauttamassa valot päälle.

– Koko ajan tämä naisraukka on edelleen nelinkontin näyttäen hämmentyneelta, koska hän ei tiennyt, mitä tapahtui.

Pitkä, kallis toipuminen

Mies soitti ambulanssin kertoen epäilevänsä peniksensä murtuneen. Asdourianin vammat olivat niin ilkeän näköiset, että jopa lääkärit olivat miehen mukaan kauhuissaan näystä.

Peniksen "murtumisesta" puhutaan silloin, kun siittimen paisuvaisten valkokalvo repeää, kertoo Duodecim-lehti. Asdourianin tapauksessa myös virtsaputki vahingoittui.

Repeytyneet genitaalit saatiin kuitenkin korjattua kahdella leikkauksella ja lukuisilla tikeillä. Asdourianin mukaan peniksen toimintakyky on palautunut 80–90-prosenttisesti pitkän, kalliin ja erikoisen toipumisprosessin jälkeen. Hän pystyy jälleen harrastamaan seksiä.

Rahaa toimenpiteisiin on kulunut jopa 60 000 dollaria. Lisäksi Asdourian joutui käyttämään katetria neljän kuukauden ajan.

Kiihkeän lemmenehetken toinen osapuoli oli miehen entinen seksikumppani collegesta, joka oli tuona kohtalokkaana yönä ollut käymässä Asdourianin kotikaupungissa.

Lue myös:

    Uusimmat