Tarja Turunen tilittää tuntemuksistaan Nightwishia kohtaan

Nightwish-yhtyeestä vuonna 2005 erotettu Tarja Turunen avautuu tuoreessa haastattelussa ajatuksistaan metalliyhtyettä kohtaan.

Kotimaisen metalliyhtye Nightwishin riveistä vuonna 2005 erotettu Tarja Turunen avautuu brasilialaisen Lokaos Rock Show'n tuoreessa haastattelussa ajasta, jolloin laulajatar joutui totuttelemaan elämään ilman menestysyhtyettä. Turunen erotettiin yhtyeestä avoimella kirjeellä.

– Se oli rankkaa aikaa ja se kesti useamman vuoden ajan. Se oli kamalaa, eikä sitä toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen, Turunen avautuu.

Laulajattaren mukaan yhtyeestä erottaminen vaikutti henkisen hyvinvoinnin lisäksi myös fyysiseen hyvinvointiin. Seitsemän vuotta myöhemmin Turunen tuntee kuitenkin olevansa jälleen elossa.

– Tunnen pystyväni jälleen hengittämään ja olen onnellisempi. Nautin naisena ja artistina olemisesta.

Nightwish julkaisi marraskuun lopussa uuden albuminsa. Imaginaerum-nimeä kantava albumi on Nightwishin toinen pitkäsoitto uuden solistin, Anette Olzonin, kanssa. Imaginaerum oli vuoden 2011 myydyin albumi ja myös Turunen on kuullut etenkin radiossa soivia kappaleita.

– Olen kuullut singlejulkaisun radiosta. Tottan puhuakseni en ole juurikaan kiinnostunut Nightwishin musiikista, mutta toivon heille kaikkea hyvää.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja