Mainos

Tarja kutoi vahingossa tuhmat tumput – "onneksi nämä olivat menossa aikuiselle tyttärelleni"

Kauhajokelainen Tarja Roivainen kutoi vastikään lapaset, jotka niittävät nyt huomiota sosiaalisessa mediassa.

Tarja Roivainen jakoi Facebookin suosittuun Ei menny niinku Strömsössä -ryhmään vastikään kuvan, jossa hän kertoi kutoneensa tyttärelleen Muumi-aiheiset lapaset. Kuten huippusuosion saavuttaneen ryhmän nimestä voi päätellä, kaikki ei mennyt lapasten suhteen aivan suunnitelmien mukaan, sillä Tarja kutoi vahingossa muumihahmon jalkoväliin ulokkeen.

– Näin käy, kun iän myötä näkö heikkenee ja yrittää "lukea" mustavalkoista ruutupiirrosta, niin virheitähän siinä joskus tulee. Esittelin ensimmäisen valmiin lapasen kuvaa tyttärelle ja fb-kavereilleni, enkä itse ensin huomannut tuossa mitään ihmeellistä (mielikuvitus oli kateissa), mutta pian kyllä tiesin, miltä virhe näytti, Roivainen kirjoittaa Facebookissa.

– No, onneksi nämä lapaset olikin menossa aikuiselle tyttärelleni, joka halusi nämä juuri tällaisina, joten "virhe" piti tehdä sitten vielä toiseenkin lapaseen, onneksi se kuitenkin onnistui, Tarja kirjoittaa.

Tarjan lisäämä kuva noteerattiin Facebookissa välittömästi ja se on kerännyt lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä. Moni muun muassa toivoo, että Tarja ottaisi tilauksia vastaan härskeistä lapasista.

Lähde: Facebook

***Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.