Tarja Halosen aikuinen tyyli – katso kuvat vuosien varrelta!

Eilen presidenttikautensa päättänyt presidentti Tarja Halonen on nähty vuosien varrella erilaisissa asukokonaisuuksissa. Miten Halosen tyyli muuttuu tilaisuuden mukaan? Katso kuvat!

Presidentti Tarja Halonen, 68, on näyttäytynyt vuosien saatossa sekä kirkkaissa että tummissa asukokonaisuuksissa. Helmi kokosi yhteen parhaat palat.

Tyylikästä mustaa

Halonen on näyttäytynyt usein tyylikkäässä ja arvokkaassa mustassa. Vaaleahipiäisen ja punahiuksisen Halosen yllä musta näyttääkin erityisen vaikuttavalta.

Isänmaan värejä

Halonen viihtyy väreissä ja onkin valinnut usein ylleen Suomen siniristilipusta tuttua sinistä. Halosen punaisten hiusten ja sinisen leningin yhdistelmä luo mukavan kontrastin.

Halonen ei ole vuosien varrella ollut lainkaan arka värien käytön kanssa. Pirteät värit ovat olleet osa hänen asukokonaisuuksiaan jo vuosien ajan.

Hopeaa

Halonen on uskaltautunut tekemään ikäiselleen naiselle tyylikkäästi istuvia rohkeampiakin asukokeiluja. Presidentti on nähty usein muun muassa asussa, jota täydentää näyttävä hopea.

Arkiset jakut ovat itsestäänselvyys

Toki presidentin vaatekaappiin mahtuu myös arkisia jakkuja. Halonen on kuitenkin pyrkinyt piristämään yksinkertaisia jakkutakkeja vuosien varrella erilaisilla koruilla, huiveilla tai pirteällä aluspaidalla. Asukokonaisuuksiin on vuosien varrella tuotu väreillä ja yksityiskohdilla kaivattuja katseenvangitsijoita.

Taito osata ottaa myös rennosti

Halonen on nähty hyvin perisuomalaisissa asuissa, kun tilaisuudet eivät ole vaatineet erityistä laittautumista. Myös Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ovat vaikuttaneet Halosen pukeutumiseen – aivan kuten useimpien suomalaistenkin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja