Tapparan vastuuttomuus raivostutti kiekkopiirit – "Olemme olleet lobbauksen kohteena, jossa vaaditaan Jukka Rautakorvelle potkuja"

Tapparan vastuuttomuus kuohuttaa – Liigaviikossa puitiin myrskyä päävalmentaja Jukka Rautakorven ympärillä 23:33
Liigaviikko: MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tarttui tiukasti kiinni Tapparan koronakohuihin.

Jääkiekon SM-liiga luovii koronaviruksen keskellä kohti pudotuspelejä, eikä tiistai-illan uutinen karanteenimääräyksiä rikkoneesta Tapparasta lievittänyt painetilannetta. MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan urheilujohtaja Jukka Rautakorven teosta on suututtu kiekkopiireissä perinpohjaisesti.

Kohu käynnistyi, kun kävi ilmi, että kaksi koronavirustartunnan saanutta Tapparan A-junioria oli harjoitellut Hakametsän kolmoshallissa. Rautakorpi kertoi ottavansa tapauksesta täyden vastuun.

Tapaus on tietojen mukaan närkästyttänyt myös pahasti suomalaista kiekkojohtoa.

– Rautakorven anteeksipyyntö oli jämäkämpi kuin Tapparan, joka teki klassiseen virheen pyytämällä anteeksi sitä, jos jotkut ovat pahoittaneet mielensä. Se on yksi puoli asiaa, Sihvonen sanoi.

– Tämä tapaus ei ole missään tapauksessa vielä ohi. Me jääkiekkotoimittajat olemme olleet keskiviikkoiltana jopa lobbauksen kohteena, jossa vaaditaan Rautakorvelle potkuja. Tämä asia ravisuttaa nyt koko kiekkoperhettä, eikä sitä saa mielestäni painaa villaisella. 

Katso Liigaviikko ja keskustelu sarjaa ravistelevasta tilanteesta kokonaisuudessaan artikkelin yläosan videosta.

Lue myös:

    Uusimmat