Tappara-tapauksesta tehty rikosilmoituksia – SM-liigaseura rikkoi koronamääräyksiä räikeästi

9:43
Tappara rikkoi koronamääräyksiä – näin urheilupomo Jukka Rautakorpi kommentoi tapausta, josta on tehty rikosilmoituksia.

Tiistaina julkisuuteen nousseista Tapparan toimista on tehty rikosilmoituksia, Tampereen poliisista vahvistetaan MTV Urheilulle. 

Kuinka Tapparan seurapomo Jukka Rautakorpi kommentoi rikosilmoituksia? Se selviää yllä olevasta haastattelusta!

SM-liigaseura Tappara kertoi tiistai-iltana, että seurassa on rikottu karanteenimääräyksiä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Tappara vahvisti kahden koronatartunnan saaneen seuran U20-joukkueen pelaajan rikkoneen määräyksiä ja käyneen harjoittelemassa Hakametsän kolmoshallissa. Tapparan urheilutoimenjohtaja Jukka Rautakorpi otti täyden vastuun tapahtumista. 

Rikoskomisario Arto Partanen vahvisti hetki sitten MTV Urheilulle, että tapauksesta on tehty tässä vaiheessa kaksi rikosilmoitusta. 

– Nyt lähdemme selvittämään, onko tässä syytä epäillä rikosta, Partanen kommentoi avaamatta tarkemmin sitä kenestä rikosilmoitukset on tehty.

Tapparan tiistaisen tiedotteen mukaan taustayhtiö Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro tai yhtiön hallitus eivät olleet tietoisia koronapositiivisten pelaajien luvattomasti harjoittelusta jäähallissa.  

– Urheilujohto oli tutkinut asiaa ja katsonut, että turvallisin tapa harjoitella jollain tavalla olisi tyhjän harjoitushallin käyttö. 

– Tämä käytäntö oli kuitenkin vastoin karanteenimääräyksiä, mikä myös ymmärrettiin nopeasti harjoitusten jälkeen. Kyseisiä harjoituksia ei tämän jälkeen ole enää tapahtunut, eikä tapahdu, tiedotteessa todettiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja