Tapparan Jukka Rautakorpi nosti erikseen esiin yhden sivullisen kohauttaneessa koronarikkeessä: "Anteeksipyyntö sinne" – kommentoi myös rikosilmoituksia

Tappara rikkoi koronamääräyksiä – näin urheilupomo Jukka Rautakorpi kommentoi tapausta, josta on tehty rikosilmoituksia 9:43
Tappara rikkoi koronamääräyksiä – näin urheilupomo Jukka Rautakorpi kommentoi tapausta, josta on tehty rikosilmoituksia.

Tapparan urheilutoimenjohtaja Jukka Rautakorpi kommentoi MTV Uutiset Livelle seuran julkisuuteen noussutta koronarikkomusta keskiviikkona.

SM-liigaseura Tappara kertoi tiistai-iltana, että seurassa on rikottu koronakaranteenimääräyksiä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Tappara vahvisti kahden koronatartunnan saaneen seuran U20-joukkueen pelaajan rikkoneen määräyksiä ja käyneen harjoittelemassa Hakametsän kolmoshallissa, minkä seurauksena areena jouduttiin sulkemaan. Rautakorpi otti täyden vastuun tapahtumista.

MTV Urheilu uutisoi keskiviikkoaamuna, että tapauksesta on tehty myös rikosilmoituksia. Rautakorpi kommentoi asiaa MTV Uutiset Livessä.  

– Varmasti se huolettaa, jos tällaista tapahtuu. Sitä kautta kansalaisilla on oikeus tehdä tutkintapyyntöjä, sen ymmärrän. Tässä puhutaan tartuntatautilaista ja siihen liittyvistä rajoitteista, joita tässä yhteiskunnassa tällä hetkellä on. Tässä on uhmattu juuri niitä. Ymmärrän (rikosilmoitukset) hyvin. Vastaan ehdottomasti kaikkiin kysymyksiin tähän asiaan liittyen. Mutta en edelleenkään hirveästi osaa tai pysty puolustelemaan asiaa, vastuunsa tapauksesta kantava Rautakorpi sanoi. 

Rautakorpi pahoittelee pääkuvan videolla omaa ja Tapparan tekemää virhettä ja pyytää tapausta anteeksi erikseen yhdeltä henkilöltä. Hän kommentoi myös Tappara-maalivahti Dominik Hrachovinan kohauttaneita näkemyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat