Tapparalle maukas päänahka Kärpistä, Lukolta totaalinen ohipeli – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Sport tekee 4-0 maalin alivoimalla 1:01

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Katseet kääntyivät muun muassa Tampereelle, missä Tappara yritti palata voittojen tielle kahden tappion jäljiltä. Vaasassa Rauman Lukolta nähtiin totaalinen ohipeli.

Tampereella Kärpät teki viimeisen vierailunsa Hakametsään. Kärpät sai iltaan vahvan alun, kun Tuukka Tieksola puttasi ilmasta 1–0-maalin.

Tappara käänsi asetelmat toisessa erässä Petteri Puhakan ja Patrik Virran maalien myötä.

Kärpät nousi tasoihin ajassa 53.02, kun Casey Wellman täräytti kiekon verkkoon aloituskuvion päätteeksi.

Ratkaisu syntyi jatkoajalla, kun Anton Levtchi oli hereillä irtokiekossa. Tapparalle 3–2-voitto.

Vaasassa hallitseva mestari Lukko oli koko illan ajan vastaantulija Sportin käsittelyssä. Kotijoukkue Sport karkasi toisessa erässä jo 3–0-johtoon Olli Vanttajan osuman myötä.

Sebastian Stålberg synkensi entisestään Lukon iltaa kolmannen erän alivoimaosumallaan.

Sportille täydet pisteet lukemin 4–0.

Kierroksen maalijuhlat nähtiin Kouvolassa, missä KooKoo ja KalPa mättivät peräti 11 maalia. KooKoo oli koko illan ajan luistinpotkun verran edellä, ollen parempi lukemin 7–4.

KooKoolta peräti kuusi eri pelaajaa vietti kahden tehopisteen iltamaa.