Tanssii Tähtien Kanssa -tanssija salaili kihlaustaan

Amerikkalaisessa Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmassa hurmannut Karina Smirnoff meni kihloihin jo lokakuussa.

Tanssija Karina Smirnoff, joka putosi huippusuositusta yhdysvaltalaisesta Dancing with the Stars -ohjelmasta, aikoo astella alttarille. 32-vuotias kaunotar on mennyt kihloihin baseball-pelaaja Brad Pennyn kanssa lokakuun alussa.

– Pysyimme hiljaa asiasta, sillä perheeni on New Yorkissa ja Bradin perhe Oklahomassa. Halusimme heidän kuulevan asiasta ja juhlivan kanssamme, ennen kuin paljastamme sen muille.

Kosinta tuli tanssijalle täytenä yllätyksenä. Smirnoff kertoo, että kyseessä oli poikaystävän ja managerin "salaliitto". Manageri pyysi Smirnoffia tapaamaan Twitterin edustajaa ohjelman kuvausten jälkeen.

– Menimme ravintolaan ja managerini jätti minut yksin pöytään. Äkkiä Brad käveli sisään, mutta en vieläkään tajunnut mitä oli tapahtumassa. Hän meni polvilleen ja avasi sormusrasian. Minä sanoin "kiitos". En todellakaan odottanut sitä.

Ystävän kautta tavannut pari on tapaillut lokakuusta 2009 lähtien, pian sen jälkeen kun Smirnoff ja tanssija Maksim Chmerkovskiy olivat purkaneet kihlauksensa.

MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: Ok Magazine

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja