Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana oleva Kiti Kokkonen esittelee tanssitaitojaan: "Olen ollut kolme kertaa Zumbassa"

Näyttelijä Kiti Kokkonen valloittaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudella kaudella nähdään huumoria hersyvä pari, kun ohjelmassa menestystä tavoittelevat näyttelijä Kiti Kokkonen ja tanssiopettaja Marko Keränen. Ystävykset ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Pari aikoo esiintyä ohjelmassa mahdollisimman monipuolisesti, mutta pelkää harjoituksien menevän usein huvin puolelle.

– Ei tule olemaan pelkkää hassuttelua. Todennäköiset treenit tulevat olemaan sitä ja sille me emme voi mitään, mutta esityksissä tullaan näkemään monia eri puolia, Keränen kertoo.

– Tosissaan lähdetään tekemään. En lähde tänne hassuttelemaan ja pelleilemään, vaan ihan asianmukaisesti, mutta jos väsyttää niin sitten voi tulla nauruhepuleita, Kokkonen kommentoi.

Videolla Kiti kertoo tanssineensa elämänsä aikana hyvin vähän.

– Olen käynyt kolme kertaa Zumbassa. Olen ollut Bottalla teknoreiveissä, Kokkonen kertoo.

Katso videolta, kun näyttelijä innostuu esittelemään tanssitaitojaan.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat