Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan lähtevä nyrkkeilijä Edis Tatli uhoaa: "Mä tulen sinne voittamaan"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat paljastetaan 30:30

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa kisaava Edis Tatli puhkuu voitontahtoa.

Hallitseva nyrkkeilyn kevyen sarjan EM-mestari Edis Tatli, 31, on valmis tekemään täystyrmäyksen tällä kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla. Tatlin mukaan ohjelmassa yhdistyvät kova harjoittelu, isot haasteet ja Suomen paras tv-show – pitkälti samat elementit kuin nyrkkeilykehässä.

Mies on tottunut voittamaan. Hän on ammattilaisurallaan voittanut 31 ottelua, joista yhdeksän tyrmäyksellä. Hävittyjä otteluja on vain kaksi. Hänen tavoite on kristallinkirkas myös tällä kertaa.

– Mä tulen sinne voittamaan, Tatli toteaa.

Aiempaa kokemusta tanssista hänellä ei ole, ellei nyrkkeilyssä vaadittavaa jalkatyöskentelyä oteta huomioon. Kovaan treenaamiseen hän on kuitenkin tottunut ja on nopea oppimaan. Oppimisprosessiin kuuluu, että tuleen ei jäädä makaamaan.

– Olen täydellisyyden tavoittelija. Ei ole sellaista mahdollisuutta, että jäisin vain miettimään, miksi homma ei kulje, vaan vaikeudet voitetaan, Edis lupaa.

Nyrkkeilijän tanssiopettajana toimii Katri Mäkinen, jonka ura niin tanssijana, opettajana kuin koreografina on pitänyt naisen kiireisenä. Uutta TTK-kautta Tatlin kanssa Mäkinen  odottaa innolla.

– Ediksellä on kova työmoraali. Hän vaikuttaa myös kaikin puolin kohteliaalta ja muut huomioonottavalta, nainen kuvailee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat