Tännekö Simon Cowell ja raskaana oleva mielitietty muuttavat?

Musiikkimoguli Simon Cowell aikoo vuokrata raskaana olevalle rakastajattarelleen hulppean asunnon ja muuttaa sinne ehkä itsekin.

Simon Cowell on vuokraamassa lehtiotsikoissa rypeneelle Lauren Silvermanille luksusasunnon New Yorkista. Cowellille raskaana olevalla Silvermanilla on avioero kesken Cowellin ystävästä Andrew Silvermanista. Kolmiodraaman keskellä Cowell aikoo pysyä naisensa rinnalla ja toivoo tämän pääsevän asumaan kolmen makuuhuoneen asuntoon, jonka kuukausivuokra on hulppeat 15 000 euroa.

Pariskunnan ystävien mukaan Cowell ja Silverman ovat virallisesti pari ja Cowell toivoo, että Silvermanien avioero saadaan loppuun nopeasti ja rauhallisesti. American Idol -tuomarinakin nähty musiikkimoguli aikoo ilmeisesti muuttaa tulevan lapsensa äidin kanssa yhteen asumaan.

Silverman tarvitsee asunnon New Yorkista, sillä hän luultavasti jakaa 7-vuotiaan poikansa huoltajuuden tulevan ex-miehensä kanssa. Mirror-lehti uutisoi aiemmin, että Silverman muuttaisi Beverly Hillsiin Cowellin omistamaan hulppeaan huvilaan. Cowell omistaa Beverly Hillsistä toisenkin kartanon sekä talon Lontoon Holland Parkista, joten asuintiloista tuskin tulee pulaa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat