Tanhupallon arvonta räjäytti somen – suomalaiset haluavat adoptoida televisiosta tuttuja karvapalloja!

Kiti Kokkosen Putous-hahmo Tanhupallo on saanut osakseen valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa järjestämällään arvonnalla.

Näyttelijä Kiti Kokkosen luoma sketsihahmo, Tanhupallo, järjesti Putouksen toisessa suorassa lähetyksessä lauantaina 27.1. MTV3-kanavalla sympaattisen yllätyksen paljastamalla, että hänen seurassaan nähty "lemmikki", Karvamato, on raskaana. Suorassa lähetyksessä hän avasi kenkälaatikon, jonka sisällöksi paljastui joukko karvapalloja – eli sketsihahmon sanoin Karvamadon poikasia.

Karvapalloarvonta kerää hurjasti osallistujia

Heti lähetyksen päätteeksi Tanhupallo järjesti Facebook-sivuillaan arvonnan, jossa etsitään uusia koteja karvapalloillle. Jo muutamassa minuutissa postaus keräsi satoja tykkäyksiä ja hurjasti osallistujia – ja tykkääjien ja osallistujien määrä on noussut alle kahdessa vuorokaudessa tuhansiin.

– Onneks olkoon Karvamato! Mutta näitä syntyy kokoajan lisää ja me ei voida pitää näitä kaikkia. Niin että haluaisitko sinä auttaa ja adoptoida Karvamadon poikasen? Tanhupallo kyselee Facebookissa.

– Kiitos kaikille apuaan tarjoaville jo etukäteen, Tanhupallo jatkaa.


Kilpailun osallistujat ovat innostuneet tarinoimaan Tanhupallon arvontaan enemmänkin.

– Meillä on myös karvamato, mutta hän ei ole saanut poikasia. Tarjoamme siis hyvän kodin pienelle karvamadolle, eräs kilpailun osallistuja perustelee.

– Koirasta on ollut puhetta, mutta kyllä karvamato sais kanssa hyvän kodin, toinen toteaa. 


Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat