Tänään tv:ssä: Rallilegendat uuden Porsche 911 GT3 RS:n kimpussa: "Walter, ajat edelleen todella hyvin"

Teknavin 15. tv-kauden kolmannessa jaksossa (ma 9.4. klo 22.35 MTV3) koeajetaan Toyotan rohkeasti muotoiltu C–HR, testataan Mercedeksen E-sarjan uusi pistokehybridi ja selvitetään uuden Porsche 911 GT3 RS:n suorituskyky Lapin lumilla.

Teknavin koeajaja Markku Alén ja kaksinkertainen maailmanmestari Walter Röhrl ovat kokeneet yhdessä monenlaisia seikkailuja rallin maailmassa. Illan jaksossa rallilegendat laitetaan uudenlaiseen tilanteeseen, kun entiset tallikaverit hyppäävät ensimmäistä kertaa samaan autoon.

– Kesti 40 vuotta, että sain hänet samaan autoon, Walter Röhrl nauraa hypätessään ratin taakse.

– Walter, ajat edelleen todella hienosti, ihan kuin silloin nuorena, Alén antaa tunnustusta Porschen testikuskina ralliuransa jälkeen toimineelle Röhrlille.

Kaksikon käsittelyssä on uudella 520-hevosvoimaisella vapaasti hengittävällä moottorilla varustettu Porschen 911 GT3 RS.

– Olen erittäin vaikuttunut moottorista ja ajettavuudesta. Myös äänet ovat todella hienot, Markku Alén analysoi Porschen uutuutta.

Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä nähdään Mercedeksen E-sarjan hybridiversio, ja koeajossa on rohkealla muotoilulla ja hybriditekniikalla pienten katumaasturien ostajia kalasteleva Toyota C-HR.

flockleriframe-30810577-0

Teknavin 15. tuotantokauden kolmas jakso esitetään ma 9.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ke 11.4. klo 14.00 ja ma 16.4. klo 13.30 MTV3.Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.