Tampa Bay suisti Joonas Korpisalon kuilun reunalle – huolimattomuus tukahdutti Columbuksen loppukirin

Tampa Bay Lightning otti NHL:n pudotuspelien avauskierroksella 2-1-voiton Columbus Blue Jacketsista joukkueiden neljännessä kamppailussa ja johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1.

Ottelun kaikki maalit syntyivät toisen erän ensimmäisen kuuden minuutin aikana, jolloin Tampa otti ensin 2-0-johdon Barclay Goodrow'n ja Yanni Gourden maaleilla ennen Cam Atkinsonin kavennusosumaa.

Columbuksen loppukiri tukehtui tarpeettomaan rangaistukseen, kun joukkueella oli liikaa pelaajia kentällä reilu minuutti ennen loppusummeria.

Suomalaisvahti Joonas Korpisalo torjui Columbuksen tolppien välissä 20 laukausta.

Ottelusarja jatkuu Suomen aikaa keskiviikkoiltana kello 23, jolloin Tampa Baylla on mahdollisuus voitolla edetä pudotuspelien toiselle kierrokselle.